Repkedő csónakkal csalnak egyesek a Warzone 2-ben

Repkedő csónakkal csalnak egyesek a Warzone 2-ben

Visszatért a „Harry Potter” féle hacker meta a játékba sajnos.

Bármennyire is népszerű és ezáltal kedvelt a Call of Duty battle royale játékmódjára kihegyezett Warzone második felvonása, akadnak bosszantó hibái. Ha pedig a kifagyás például nem lenne elegendő, akkor ott a csalók felbukkanása is. A napokban viszont legalább egy olyan csalásra lettek figyelmesek, ami némileg megmosolyogtatja az embert. Feltűntek az égbolton ugyanis a repülő hajók. Nagyjából úgy kell elképzelni, hogy egy csónakkal repkednek egyesek és így egyszerűen lehetetlen leszedni őket. Egyedül az szab határt a pimasz megoldásuknak, hogy egy idő után felrobban a motorcsónak. Tökéletesen illik hozzá a mókásan hamis Karib-tenger kalózai dallam furulyás kivitelben:

Persze egyesek egyértelműen humorosan fogják fel a dolgot és nem a másik levadászása a cél, hanem amolyan taxiként furikázzák a többieket a térképen és közben nagyokat nevetnek ezen a baromságon.

Ez a csalás egyébként már feltűnt a Warzone első részében is, ott viszont a fejlesztők megoldották a dolgot és fixálták a programot. A Warzone 2-t azonban ugyanaz a házon belüli Ricochet csalás elleni szoftver védi, mint a Warzone 1-et, a Vanguard-ot és a Modern Warfare 2-t. Ennek apropóján pedig az ügyes játékosok képesek ugyanazokat a csalásokat is alkalmazni, mint azt már korábban is láthattuk. Egyelőre talán nincs még annyi csaló a Warzone második felvonásában, de úgy tűnik egyre inkább kezdenek rájönni a hackerek, hogy milyen gyengepontjai vannak az új alkotásnak, ez pedig semmiféleképpen sem jó hír.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!