Hirdetés

Jogosan háborognak a Warzone 2 játékosok, nagy a gond a játékkal

Szép és jó a Warzone 2, de azért vannak még bajok, nem is kicsik!

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Ha ősz, akkor egyértelmű, hogy frissen jelent meg a legújabb Call of Duty. A Modern Warfare 2 nagyon úgy tűnik, hogy meg tudja ismételni a 2019-es MW-sikereit, ahogy a Warzone 2.0 is túlszárnyalhatja majd elődjét. Sokak szerint a kategória királya az új Warzone, ingyenes, izgalmas, pörgős, kellően telepakolt tartalommal és elég alacsony a gépigénye ahhoz, hogy óriási tömegek érjék el. Akad azonban egy nem is kicsi gond, ami miatt jogosan lehetnek zabosak a Warzone 2.0 játékosai.

Egy online FPS-játékban, főleg aminek jó eséllyel van/lesz kompetitív része is, alapvető elvárás, hogy nehéz, de fix és tanulható spray patternekkel rendelkezzenek a fegyverek. Alapvető elvárás, hogy a játékosoknak meg kelljen tanulniuk kezelni a fegyverek szórását, ami mindegy egyes darabnál más és más. Így van ez CS:GO-ban, így van ez VALORANTban és így kellene lennie a Warzone 2-ben is. Sajnos mégsem ez a helyzet.

A Warzone_Loadout nevű Twitter-profil készített egy egyszerű ám szemléletes vizsgálatot, ugyanazzal a fegyverrel, négy teljes tárat lőtt ki a játékban és sajnos négy teljesen különböző spray patternt kapott. Magyarán, hiába ugyanaz a fegyver, hiába ugyanazok a kiegészítők és hiába ugyanazok a kiegészítő-tuningok, a Warzone 2 esetében nincs fix pattern, nincs egy olyan minta, amit be kell tanulnia a játékosnak, teljesen random szórásokat produkálnak a fegyverek.

Ennek így mi értelme van? A játék nem teszi lehetővé, hogy tökéletesen megtanulj egy adott fegyverrel játszani, hiszen a spray pattern minden esetben más. Gyakorlatilag véletlenül dönti el a játék, hogy ha rálövünk egy ellenséges játékosra, akkor éppen hogyan viselkedik a fegyver. Ezt nagyon hamar illeni javítania a fejlesztőknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • centre_syrup 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • Ich_komme 2 hónapja
  Az fa******a!
  0 0 Válasz
 • TangoDown132 2 hónapja
  Én meg már azt hittem Én lettem ennyire szar a Warzone 1.0 óta...
  0 0 Válasz
 • Zander 2 hónapja
  Tudom ez egy játék, de ha azt nézzük így realisztikus. Soha nem lehet ugyan olyan paternt csinálni, hiába igyekszel ugyan úgy tartani a fegyvert. De ez csak az én egyedi véleményem.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!