Akkora rekordot ment a Wednesday, hogy még a Stranger Thingst is lenyomta

Akkora rekordot ment a Wednesday, hogy még a Stranger Thingst is lenyomta

Egyetlen hét alatt a galád család legfiatalabb tagjáról szóló sorozat lett a legnézettebb alkotás a Netflixen.

Talán maguk a készítők és a streamingplatform tulajdonosai sem gondolták, hogy a Wednesday ilyen rövid idő alatt ennyire felkapottá válik. Márpedig úgy néz ki, hogy hatalmas érdeklődés övezte a horrorvígjátékot, melyben szerepet kapott Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams) és Luis Guzmán (Gomez Addams) is, bár a fókuszban az Addams Family ifjú hölgy tagja, Wednesday áll, akit Jenna Ortega alakít.

Olyannyira sikeres a projekt, hogy fantasztikus rekordot állított fel már az első héten a sorozat. Kiderült ugyanis, hogy a megjelenését követő (november 23-án vált elérhetővé) első héten a nézők több, mint 341,2 millió órát töltöttek el a széria első évadával. Ezzel beállította a galád család a júniusi rekordot, akkor ugyanis 335 millió órányi Stranger Thingst néztek meg egyetlen hét alatt a rajongók a negyedik szezon megjelenését követően. Azért Stranger Thingsnek sem kell egyelőre szégyenkeznie, hiszen továbbra is ez a legnézettebb Netflix angol nyelvű sorozat, már ami az első 28 napot jelenti (majd egy hónap alatt 1,35 milliárd órát néztek a sorozatból) a platformon ebben az évben – az oldal abszolút rekordját ebben a mutatóban a Squid Game tartja a maga 1,65 milliárd órájával. A majd egy hónapos intervallumon belül 1,35 milliárd órát töltöttek el a negyedik évaddal a felhasználók.

Az alkotás középpontjában egy nyomozás áll, hiszen miután beíratták szülei Wednesdayt az új iskolába, elég hamar tragikus események láncolatával találja magát szembe az ifjú hölgy. Nem is tétovázik és belekezd a nyomozásba, a szezon végére viszont nem teljesen világos, hogy mire is jut, éppen ezért több teória is napvilágot látott az évadzárót illetően.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!