Hatalmas a káosz a Cocaine Bear, a drogos medvéről szóló film első előzetesében

Hatalmas a káosz a Cocaine Bear, a drogos medvéről szóló film első előzetesében

Többek között mindent és mindenkit elfogyaszt.

Sok olyan érdekes dolog történik a világban, melyek jól szolgálnának egy film alapanyagaként, és a híres kokaint fogyasztó medve esete is ilyen, ami 2023-ban bemutatásra is kerül a mozikban. Valószínűleg nem gyakran találja magát egy vadállat olyan helyzetbe, hogy lehetősége adódjon 30 kilogramm kokain elfogyasztására, de főhősünknek ez egy szerencsétlen eseménysorozat eredményeként megadatott.

A sztori 1985 szeptemberében játszódik, mikor is egy sikertelen drogcsempészési kísérlet következtében, kokainnal teli csomagok hullottak az égőből Knoxville közelében, az egyik adag megtalálója pedig a ma már Pablo Escobearként elhíresült medve volt. A maci gondolkodás nélkül bevágott 30 kiló fehér port, majd az örök vadászmezőkre távozott. Tetemét ezután kitömték, és a Lexingtonban található plázában láthatjuk is a mai napig.

A film története azonban ennél jóval kacifántosabbnak ígérkezik, ugyanis Escobear itt drogos randalírozásba kezd.

Az előzetes alapján egy igazi ámokfutás szemtanúi lehetünk, melyben a szer hatása alatt lévő medve, először féltégláktól elkezdve, emberi végtagokon át mindent megeszik, majd pedig hollétéről mit sem tudva, háton csúszkál. Eközben a hatóságok és a drogcsempészek a mára már sajnos elhunyt Ray Liottával az élen – is a mielőbbi megtalálásán munkálkodnak, és nyilván ez is számos konfliktust tartogat a számunkra. 

A Cocaine Bear 2023 február 23-tól lesz megtekinthető a mozikban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tervezel moziba menni a film miatt?

  • 33 %
  • 67 %