LoL: Hogyan lehetne jobb a post game lobby?

LoL: Hogyan lehetne jobb a post game lobby?

A kliens az egyik legkritizáltabb része a League of Legendsnek – teljes joggal.

A League of Legends kliensét sok támadás éri folyamatosan a közösség részéről, mióta csak leváltotta az előzőt. Meg kell jegyezni, teljesen jogosan, állandóan jelen van valamiféle hiba, instabil, és nem is mindig aktuális, elég csak a hősbemutatókra gondolni. Tavasszal azonban megérkeztek a kihívások, és velük a megújult post game lobby. Ez a fejlesztés már egy lépés volt egy jobb irányba, azonban még nem tökéletes. Mitől lehetne például jobb?

A „Tárgyak” fül egy olyan funkció, ami hiányzik a meccsek utáni képernyőről. Amennyiben a Scoreboardon rámegyünk a részletes adatokra, ott meg tudjuk azt nézni, hogy a rúnáink milyen számokat produkáltak. Mennyit sebeztek, gyógyítottak, mennyi extra aranyat nyertünk velük. Ezzel a tesztelgetés során értékes információkat nyerhetünk. Éppen ezért lenne hasznos, ha ugyanez elérhető lenne tárgyakkal is. Jelenleg, ha ezt ki szeretnénk deríteni, meg kell néznünk a visszajátszás végét, ami jóval nagyobb macera. Már az is segítség lenne, ha a tárgyak ikonjánál jelezné, csakúgy, mint mérkőzés közben.

Másik ilyen a kihívásokat érintené. Miután honoráltunk, láthatjuk, milyen mértékben fejlődtek a challenge-ek és az örökkévalók az adott meccsen. Azonban csak 5 kis tábla látható a fejlődés mértékével. A táblák felett ott van, összesen hány darab feladatban értünk el javulást, ám hiába megyünk rá, és látjuk a kis ikonokat, ott már az nem látszik, hány pont is adódott hozzá. Pedig sokszor előfordul, hogy nem is feltétlen azokra vagyunk kíváncsiak, ami az öt közé bekerül.

A harmadik ilyen pont a rálátási pontszám. A részletes adatokban láthatjuk, milyen vision score-t értünk el, ám a post game lobby eredményjelzőjén nem. A középső oszlopban a sebzés, elszenvedett sebzés és tömegirányítási pontszám statisztikáinkat nézhetjük meg, míg a jobboldaliban a megkeresett aranyat és a megölt minionok számát. Ide kerülhetne esetleg a rálátási pontszám. Persze ez már csak kényelmi funkció lenne, de személy szerint örülnék neki, ha gyorsabban el lehetne érni.

Te mivel bővítenéd a post game lobbyt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is jó feature lenne a Tárgyak fül?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.