Hirdetés

LoL: Hogyan lehetne jobb a post game lobby?

A kliens az egyik legkritizáltabb része a League of Legendsnek – teljes joggal.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

A League of Legends kliensét sok támadás éri folyamatosan a közösség részéről, mióta csak leváltotta az előzőt. Meg kell jegyezni, teljesen jogosan, állandóan jelen van valamiféle hiba, instabil, és nem is mindig aktuális, elég csak a hősbemutatókra gondolni. Tavasszal azonban megérkeztek a kihívások, és velük a megújult post game lobby. Ez a fejlesztés már egy lépés volt egy jobb irányba, azonban még nem tökéletes. Mitől lehetne például jobb?

A „Tárgyak” fül egy olyan funkció, ami hiányzik a meccsek utáni képernyőről. Amennyiben a Scoreboardon rámegyünk a részletes adatokra, ott meg tudjuk azt nézni, hogy a rúnáink milyen számokat produkáltak. Mennyit sebeztek, gyógyítottak, mennyi extra aranyat nyertünk velük. Ezzel a tesztelgetés során értékes információkat nyerhetünk. Éppen ezért lenne hasznos, ha ugyanez elérhető lenne tárgyakkal is. Jelenleg, ha ezt ki szeretnénk deríteni, meg kell néznünk a visszajátszás végét, ami jóval nagyobb macera. Már az is segítség lenne, ha a tárgyak ikonjánál jelezné, csakúgy, mint mérkőzés közben.

Másik ilyen a kihívásokat érintené. Miután honoráltunk, láthatjuk, milyen mértékben fejlődtek a challenge-ek és az örökkévalók az adott meccsen. Azonban csak 5 kis tábla látható a fejlődés mértékével. A táblák felett ott van, összesen hány darab feladatban értünk el javulást, ám hiába megyünk rá, és látjuk a kis ikonokat, ott már az nem látszik, hány pont is adódott hozzá. Pedig sokszor előfordul, hogy nem is feltétlen azokra vagyunk kíváncsiak, ami az öt közé bekerül.

A harmadik ilyen pont a rálátási pontszám. A részletes adatokban láthatjuk, milyen vision score-t értünk el, ám a post game lobby eredményjelzőjén nem. A középső oszlopban a sebzés, elszenvedett sebzés és tömegirányítási pontszám statisztikáinkat nézhetjük meg, míg a jobboldaliban a megkeresett aranyat és a megölt minionok számát. Ide kerülhetne esetleg a rálátási pontszám. Persze ez már csak kényelmi funkció lenne, de személy szerint örülnék neki, ha gyorsabban el lehetne érni.

Te mivel bővítenéd a post game lobbyt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted is jó feature lenne a Tárgyak fül?

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • DrSynclear 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • Detrix 2 hónapja
  Bugfix előbb, hasznos upgrade csak utána.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!