Két további évadot kap, a Jeffrey Dahmert is bemutató Monster sorozat

Két további évadot kap, a Jeffrey Dahmert is bemutató Monster sorozat

Folytatást kap az utóbbi idők legfelkavaróbb sorozata.

A legtöbben láttuk, de biztos nincs olyan aki legalább ne hallott volna a Netflix újdonságáról, a szeptember 21-én megjelent, valós eseményeken alapuló Monster: The Jeffrey Dahmer Story-ról. Az 1900-as évek második felében tevékenykedő brutális sorozatgyilkosról, hátborzongató történeteket tudhattunk meg, és a kiváló rendezésnek köszönhetően olyannyira a helyszínen érezhettük magunkat, hogy valószínűleg soha nem akarjuk újra megnézni, és átélni ezeket a borzalmakat.

Mivel a történet véglegesen lezárásra került, így folytatásra nem igen számíthatunk – legalábbis ennek a szálnak a folytatására semmiképp – azonban akik hasonló tartalomra vágynak, azok számára örömhírrel szolgálhatunk.

A nagy sikernek köszönhetően a Netflix két további évad elkészítését tűzte ki célul, melyekben hasonló „a társadalomra nagy hatást gyakorló szörnyű alakok" történeteit mesélik el. Ennél többet egyenlőre senki nem tud, de az előbbiek hallatán biztosan beindulnak a találgatások, hogy mely személyek történetét kéne feldolgozni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszett a sorozat?

  • 67 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 17 %