Jótékony célú futamot szervez szombatra a Race Online Hungary

Jótékony célú futamot szervez szombatra a Race Online Hungary

A teljes magyar Gran Turismo „Top Split” rajthoz áll a hétvégén, hogy a nevezési díjakon keresztül segítséget nyújtson mozgássérült versenyzőtársunknak Kléner Gergőnek, aki rettentően nehéz helyzetbe került az utóbbi hónapokban.

Az egyébként születés kora óta mozgásszervi hiányosságokkal küzdő Gergő levelét az alábbiakban olvashatjátok.

„Kedves csoporttársaim! Én Kléner Gergő vagyok 2000-ben születtem nyitott hátgerinccel. A Mexikói úti általános iskolába jártam, mint bent lakásos. 2018-ban kaptam egy felfekvést és abból keletkezett egy vérfertőzés. Sajnos emiatt amputálni kellett a lábamat. Azóta itthon vagyok és kapom a fogyatékossági támogatást 33.000 forintot pluszba kapok rokkantsági nyugdíjat, ami 43.000 forint. Sajnos a megélhetéshez ez nagyon kevés, hogy a jövedelmemet kiegészítsem szerettem volna itthon dolgozni, de semmilyen lehetőséget nem kaptam hozzá. A kezemmel azért tudnék dolgozni például összeszerelni vagy összerakni stb. Az édesanyám kap rám ápolási segélyt és ebből élünk hárman. Van egy 15 éves húgom, aki általános 8-ik osztályba jár. 2018 Decembertől játszok a Gran Turismo Sport játékkal. Amíg lehetett indultam online versenyeken Manufacturer Seriesen, Nations Cup-on.Az ROH versenyen nem indultam, mivel akkor még nem éreztem magamban annyit, hogy el tudjak indulni rajta. Ez a kedvenc játékom, amivel nap, mint nap játszom kivétel mostanában, mert a nagymamám idén júliusban meghalt és szeptemberben volt a temetése. Sajnos egy hónapra rá meghalt apukám is augusztusban, akinek most volt októberben a temetése. Rá egy hét múlva derült ki az, hogy el van adósodva a ház a bank megvette, de mivel nekik nem kell így felajánlották, hogy 15.000.000 forintot, ha kifizetünk, akkor visszakaphatjuk. Van rajta még ezen kívül 2.000.000 forintos tartozás, amit részletekbe tudnánk fizetni és azért ragaszkodnánk ehhez a házhoz, mert minden testvéremmel ide születtünk. Az önkormányzattól kapnánk egy szobás garzonlakást, de mivel van egy 15 éves húgom meg anyukám meg én, így kicsi lenne a lakás illetve a kerekesszékkel is nehézkes lenne a közlekedés. Meg az is nehézkes lenne, hogy az emeletről le meg felhúzzon anyukám, hiszen nem fiatal már. Kertesházat meg sajnos nem tudnak, adni ezért lenne jó az a megoldás, hogy segítségeteket tudnám kérni, hogy gyűjtésekben vagy felajánlásokban tudnátok segíteni, mert akkor megmaradhatna a ház és akkor továbbra is itt maradhatnánk ahol születtünk. Tudom, hogy ez egy óriási nagy segítségkérés tőletek így ismeretlenül, de sajnos már mindent próbáltunk és senki nem tud segítséget nyújtani ezért próbáltam ti hozzátok folyamodni és ti vagytok az utolsó reménységeim. Elnézéseteket kérem, hogy így ismeretlenül is ekkora nagy terhet rakok, a vállatokra nem szívesen kérek senkitől segítséget meg nem is szokásom elfogadni, de már tényleg utolsó elkeseredésemben kérnék tőletek segítséget ez az utolsó esélyünk.”

Gergőt a hétvégi Gran Turismo Magyar Bajnokságra a Pólus Center-be is meghívtuk, ahol az amatőrök között az előkelő második helyezést érte el. Szeretnénk kérni mindenkit, akit picit is megérintett Gergő története, hogy lehetősége szerint támogassa őt akár munkalehetőséggel is, ami legalább olyan fontos lenne mint az anyagi támogatás.

Az ROH jótékonysági verseny, ahol külföldi „Top Split” sztárvendégek is elindulnak, november 12-én, szombaton 19:00-kor kerül megrendezésre Gran Turismo Sport-ban a Circuit de Sainte Croix - B pályán, Gr.2-es kategóriában. Jelentkezni a nevezes@raceonlinehungary.net e-mail címen lehet. Nevezési díj 5.000ft de természetesen ennél nagyobb összeget is szívesen várunk.

A futamokat (összes induló lobby) élőben fogjuk közvetíteni az ROH facebook oldalán.

Gergőnek a 11773171-00300018-00000000 számlaszámára várjuk a felajánlásokat, illetve a nevezési díjakat is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!