Akciófigyelő: Újra két játékot ad ingyen az Epic, letöltésre fel!

A nagy karácsonyi ajándékosztásra még várnod kell, de addig sem maradsz üres kézzel.

Az Epic Games Store az elmúlt héten csak egyetlen videójátékot adott oda a felhasználóinak nulla forintért, azonban ezért csak kevesen panaszkodtak. A Star Wars Squadrons az Electronic Arts gondozásában készült el 2020-ban, azonban igazán átütő sikert sosem ért el. Ettől függetlenül ingyen bőven megérte azt a pár kattintást, mivel teljes áron 16 000 forintot kell érte kicsengetni Steamen. A mostani két program szakít az AA(A)-kategóriával, inkább az indie műfaj szerelmeseinek okoznak majd feledhetetlen órákat. A következő hét napban a Fort Triumph és az RPG in a Box váltja a Squadronst, úgyhogy irány az EGS! 

Fort Triumph

Képzeljétek el egyetlen játékban az XCOM-ból ismert körökre osztott harcrendszert és a Heroes of Might and Magic fantáziaelemekkel teli világát. Nagyjából így lehetne leírni a Fort Triumphot, amelyben a harc mellett az artifactek gyűjtögetése, a hősök fejlesztése és a városépítés lesz az elsődleges feladatod. A csaták során itt is ki kell használni a tereptárgyak nyújtotta lehetőségeket, ezért mindenképpen ébresszétek fel magatokban a lehet, hogy épp szundikáló stratégát.

RPG in a Box

Unod a szerepjátékokat? Készíts egyet magadnak! Ez is lehetne a mottója az RPG in a Boxnak, ami egy remek indie program kifejezetten azok számára, akik szeretnének betekintést nyerni a kulisszák mögé. Konkrétan saját magadnak fejleszthetsz egy olyan játékot, amelyben mindent testreszabhatsz a megadott eszközök segítségével.

Az ingyenes Fort Triumph és RPG in a Box videójátékokat december 8-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Heroes of Might & Magic játékod?