5 érdekesség a BLAST Premier őszi döntőjéről

5 érdekesség a BLAST Premier őszi döntőjéről

Megnéztük és kielemeztük a legérdekesebb koppenhágai számokat.

A BLAST Premier őszi döntője után a Scope.gg összeszedte a legérdekesebb statisztikákat a versenyről, ebből pedig kiderült, hogy ki a leggyorsabb AWP-s és a legpontosabb rifler, valamint ki nézte a legtöbb ideig a skinjeit.

5 ÉRDEKESSÉG Koppenhágából

  • Stavn 15 fraget szerzett falon át és 17-et füstön keresztül.
  • Ropz volt a legpontosabb rifler a versenyen, a lövéseinek 59,3%-ával talált be.
  • REZ volt a leggyorsabb AWP-s, 199 ezredmásodperc kellett neki a sebzésokozáshoz attól kezdve, hogy meglátta az ellenfelét. A leglassabb nagy meglepetésre s1mple volt, 237 ezredmásodperccel.
  • Jabbi 47 percet töltött a skinjeinek nézegetésével a versenyen.
  • Aleksib 13 alkalommal halt meg úgy, hogy vagy gránát volt a kezében, vagy tárazott.

Jabbi és a skin nézegetés

Jabbi 47 percet töltött a skinjeinek nézegetésével összesen. Ízlelgessük ezt egy kicsit! A Heroic 14 pályát játszott a BLAST Premier őszi döntőjén. Ezek között volt olyan, ami nagyságrendileg ilyen hosszúságú volt vagy rövidebb: a NiP ellen két domináns pályát is játszottak a dánok, Ancientön 16:6-ra, Overpasson 16:4-re nyertek. A játékosnak hátránya nyilván nem származik abból, ha nyomogatja a funkcióhoz tartozó gombot. Sokan szokták ezt csinálni, például miközben várnak a következő feladatra kör közben. De ha egy órát számolunk átlagosan minden Heroic által lejátszott pályára, akkor ennek az időnek több mint 1/18-ad részét a skinjeinek bámulásával töltötte a játékos.

REZ a leggyorsabb AWP-s

A tipikus emberi reakcióidő valahol 200-300 ezredmásodperc között van. Egy élsportoló vagy profi e-sportoló esetében ez még ennél is gyorsabb, 125-175 ezredmásodperc körüli reakciók is egészen gyakoriak. Ehhez képest érdemes megnézni azt, hogy REZ átlagosan 199 ezredmásodperc alatt okozott sebzést távcsöves fegyverrel. Ez nem feltétlenül lóg ki a mezőnyből, hiszen alig 38 ezred volt a különbség közte és a leglassabb átlagot összehozó s1mple között. De abban a kontextusban érdekes, hogy a játékos még csak pár hónapja forgatja az AWP-t és már annyira magabiztos vele, mint bármelyik másik elit sniper.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!