Hirdetés

Bernard Hill, a Gyűrűk Ura-filmek sztárja ezért nem fogja soha megnézni a Rings of Powert

Rossz véleménnyel van a sorozatról.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Egy ideje már látható volt a Power of Rings A Hatalom Gyűrűi – teljes első évada, mely nyilván nem tökéletes, de összességében elégedettséget váltott ki a Gyűrűk Ura-rajongók széles köréből és a kritikusokból egyaránt. Bernard Hill, aki az eredeti trilógiában Théoden megformálója, egy interjú során arról beszélt, hogy nem érdekli őt a sorozat, és így meg sem fogja nézni.

„Ez egy pénzkereseti vállalkozás, és nem érdekel annyira, hogy nézzem, vagy benne legyek. Sok szerencsét kívánok nekik, de ez már nem olyan mint az eredeti.” – mondta Hill.

A Hatalom Gyűrűi egyébként a valaha készült legdrágább televíziós műsor, mivel az első évad kivitelezése több mint 400 millió dollárba került, és további négy évadot terveznek, így a végösszeg meghaladja majd az 1 milliárd dollárt.

Bernard Hill egyébként azt is elmondta, hogy ő a trilógia után lezárta volna az egészet, de azért elismeri, hogy a Hobbit-filmek tartalmaztak izgalmas és kiváló elemeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Ti elégedettek vagytok a Rings of Power sorozattal?

 • 71 %
 • 29 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • centre_syrup 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • GeryDee 2 hónapja
  Első részt láttam, aztán temettem az egészet
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!