KV-1SA-áttekintő: Egy méltó jutalom

KV-1SA-áttekintő: Egy méltó jutalom

Lássuk, miért is méltó jutalom ez a kezdő játékosok és a tapasztalt veteránok számára egyaránt.

A KV-1SA csatlakozik a játék számos kedvelt KV-1-változatának csoportjához, amelyben minden jármű sokoldalúságáról és remek sebzési potenciáljáról ismert. De első pillantásra úgy tűnik, hogy a legújabb KV-tank nem tud lépést tartani társaival. A 76 mm-es löveg lövésenként csak 110 sebzésre képes, 120 mm-es átlagos páncélátütés mellett a normál KPCT-lőszerrel, valamint percenként 1500 sebzést tartogat – úgy tűnik, semmi kiemelkedő nincs ebben a szovjet nehézharckocsiban.

A név azonban már sejteti, hogy a KV-1SA-nak van egy trükk a tarsolyában. Fordított automata újratöltővel van felszerelve, hasonlóan az IS-3A-hoz, így ez az újonc 550 életerőnyi sorozatsebzéssel vívja ki a tiszteletet magának. Ez elég ahhoz, hogy egyetlen tárral kiiktasson könnyűharckocsikat és páncélvadászokat, vagy nagy mennyiségű életerőt harapjon az ellenséges közepes és nehézharckocsikból. A hagyományos automatikus töltőtől eltérően a fordított mechanika az első lőszert 4,3 másodperc alatttölti be, míg a teljes tárhoz az ötödik betöltésekor 10,5 másodpercre van szüksége. Minél több lőszer marad a tárban, annál tovább tart az újratöltés. Használd ki a rövid újratöltési időt – az ellenség tapasztalja csak meg mindig a teljes erődet! Ez a tank KPCT-lőszert használ alap- és speciális lőszerként is, amely 950 m/s lövedéksebességgel rendelkezik.

A KV-1SA a saját szintjén az egyik legkisebb, mindössze 800 életerővel rendelkezik. Ez többnyire elegendő, de azért érdemes rá ügyelni, különösen mivel a torony és a járműtest páncélzata hagy némi kívánnivalót maga után. A páncélzat elég vastag az alkalmi lepattanásokhoz, de semmikép nem támaszkodhatsz rá. Jobb, ha a tank megfelelő beforgatásával és az oldalsó páncélzat kihasználásával növeled az esélyeidet arra, hogy megérd a mérkőzés végét.

A KV-1SA látótávolsága jobb, mint a többi KV-sorozatbeli társainak, de 320 méterrel a járműosztálya és a szintje átlaga alatt van. KV-1SA egy nehézharkocsi és ennek megfelelő mozgékonysággal rendelkezik. Habár képes a támadások élére állni a 43 km/h végsebességével, de szükséged lesz a gravitáció segítségére ennek elérésében. A tényleges teljesítménye közelebb áll a KV-220-2 teljesítményéhez az alacsony teljesítmény-súly arány miatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.