Az EA elkezdte a kampányt a Star Wars Jedi: Survivor kapcsán

Az EA elkezdte a kampányt a Star Wars Jedi: Survivor kapcsán

Hamarosan további hivatalos információkat lepleznek le.

Az EA elkezdte a Star Wars Jedi: Survivor kapcsán kelteni a hype-ot a december 8-i The Game Awardson történő bejelentések előtt. Ugyanis a nemrég megjelent hírek szerint a bejelentés tartalmazni fog egy új trailert, megjelenési dátumot és előrendelési dátumot. Úgy tudni, hogy a bejelentésre körülbelül 30 perccel a show után kerül sor. 

Ugyanis az EA Star Wars Twitter-oldalán a borító és a logó is frissült, és a Star Wars Jedi: Survivor szerepel rajta. Az iparági bennfentes Jeff Grubb korábban arról számolt be, hogy a játék még az EA 2023. március 31-én véget érő pénzügyi évének vége előtt megjelenik, amely egybe esik az EA várakozásaival, mert a negyedik negyedévre megjelöltek egy „Major IP-t".

A Star Wars Jedi: Survivor a jelenlegi generációs konzolokon (PlayStation 5 és Xbox Series X|S) és PC-n jelenik meg. Az EA célja, hogy a játék 2023-as megjelenésekor világszerte mélyebb és kiterjedtebb Csillagok háborúja-élményt nyújtson a játékosoknak. A Jedi Survivor lesz az első a nyolc tervezett Star Wars-játék közül, amelyek az elkövetkező években fognak megjelenni, mivel a Disney félévente szeretne egy új Star Wars-játékot megjelentetni az Insider-Gaming információi alapján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!