Kiszivároghatott az Assassin's Creed Mirage megjelenési dátuma

Készítsétek a gépeiteket a nyárra, könnyen lehet, hogy az új Assassin's Creed fut majd rajtuk.

Remek játék az Assassin's Creed Valhalla, csak már annyira messze van a széria alapjaitól, hogy már-már nem is lehet rá azt mondani, hogy ez egy AC-játék. Nem csak én, egyre többen gondolják ezt így és szerencsére ezt a Ubisoft is felismerte. Szeptemberben több új Assassin's Creed epizódot is bejelentettek, köztük a Mirage-t, ami visszatér majd a hagyományokhoz, a régi AC-recepthez. Nem egy előzetesen láthattuk már a játékot és eddig roppant izgalmas tűnik, végre egy olyan játéknak, ami hozza a klasszikus Assassin's Creed hangulatot.

De pontosan mikor? Ezt még nem árulták a fejlesztők, pusztán annyit mondtak, hogy 2023-ban tervezik kiadni játékukat. 2023 egyre közelebb van és bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, egy friss szivárgás igen. Amennyiben igazak az információk, úgy nem csak azt tudtuk meg, hogy a játékot belsős körökben már kétszer elhalasztották, de azt is, hogy a Ubisoft 2023 augusztusában tervezi majd megjelentetni.

Így első ránézésre tökéletes választásnak tűnhet a nyári hónap. A játék így elkerüli az őszi AAA-kategóriás őrületet, helyette már augusztusban elrabolja majd a játékosok szívét, pont abban az időszakban, ami egyébként eléggé semmilyen, unalmas szokott lenni. Reméljük tényleg így lesz és a 49,99 eurós áron támadó Assassin's Creed Mirage tényleg jövő nyáron érkezik majd, méghozzá PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is.

Ezt láttad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!