Mindenki megnyugodhat, nem lesznek lootboxok az Assassin's Creed Mirage-ban

Mindenki megnyugodhat, nem lesznek lootboxok az Assassin's Creed Mirage-ban

Egyre izgalmasabbnak tűnik ez az Assassin's Creed Mirage!

Szombaton új előzetest kapott az Assassin's Creed Mirage, ami bár a széria legújabb része lesz, olyan mintha a Ubisoft visszatért volna 2007-be, az első részhez. Nem titok, hogy pontosan ez a cél, maguk mögött hagyni az RPG elemeket, a 150 órásra nyújtó melléktevékenységeket és egy jóval tömörebb élményt adni a játékosok kezébe, ami felidézi az Assassin's Creed széria kezdő éveit.

Van azonban egy gond. Szemfüles játékosok kiszúrták, hogy a játék Xboxos oldalán, a tartalmi elemek között feltűnt a valódi szerencsejáték. Az persze nem volt ott, hogy ez a játékmenetben lesz majd egyfajta extra tevékenység vagy esetleg arról van szó, hogy tele lesz a program mikrotanzakciókkal és lootboxokkal. Mondanom sem kell, hogy ez miért verte ki azonnal a biztosítékot a játékosok között, a játék emiatt meg is kapta az adults only, azaz csak felnőtteknek szóló korhatárbesorolást.

Szerencsére a Ubisoft tisztázott mindent, nem kell tartanunk a felesleges és kizsákmányoló lootboxoktól.

„Az Assassin's Creed Mirage bejelentését követően, téves információként került ki az előrendelés oldalára, miszerint a játék csak felnőtteknek szóló besorolást kapott. Bár a végleges korhatárbesorolása még nem született meg, az bizton állíthatjuk, hogy a játékban nem kap helyet a szerencsejáték, nem lesznek lootboxok."

Ennél több nem is kell, köszönjük Ubisoft. Bár a hétvége Forward során sok mindent bemutattak, többek között a japán Assassin's Creedet is, azt még nem tudjuk, hogy a Mirage mikor érkezik. 2023 a terv, de ennél pontosabbat még nem árultak el a fejlesztők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.