Hirdetés

Monster Hunter: 2023-tól újabb platformokon vadászhatunk a szörnyekre

A PS- és Xbox-tulajdonosok örülhetnek.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Nagy hírre csaptak le a bennfentesek. Jelentések szerint a Capcom nagy sikerű szörnyvadászós játéka, a Monster Hunter Rise ugyanis újabb platformokra érkezik 2023 elején. Tavaly év elején érkezett meg a játék, eleinte csak Nintendo Switchre, azonban egy évvel később már a PC-sek is csatlakozhattak hozzájuk. A kör most tovább bővülhet, a konzolos közösség bevonásával.

Ugyanis értesülések szerint 2023. január 20-án elérhetővé válik PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és Xbox One-on is többek között a Game Pass részeként. A játék legújabb generációs konzolokra készülő verziója állítólag 4K-ban és 60 fpssel fog futni, illetve 3D Audio támogatást is kap.

A megjelenés óta több mint 11 millió példányt adtak el belőle világszerte, a Sunbreak kiegészítőből pedig 2022 augusztusáig becslések szerint 4 millió példány kelt el. Ezzel a bővítéssel akár a Capcom egyik legkelendőbb címe is lehet. Remélhetőleg a december 8-i The Game Awardson további részleteket lepleznek le és megerősítik a most kiszivárgott információkat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te milyen platformon játszol a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!