Karakterposztereken a The Last of Us TV-sorozat szereplői

Karakterposztereken a The Last of Us TV-sorozat szereplői

Képeken a The Last of Us szereplői, egymás mellett a játékokban látott és a hamarosan a TV-sorozatban látható megfelelőjükkel.

Tisztán emlékszem, hogy tavaly nyáron, amikor megvásároltam a PS5-ös konzolom, a legtöbb barát és ismerős két játékot ajánlott igazán, a The Last of Us első és második részét. Habár konzol hiányában egyikkel sem játszottam azelőtt, azért a létezésükkel, játékmenetükkel, alapvető információikkal tisztában voltam és úgy voltam vele, hogy persze, biztos remek játékok, de nem érte hova az isteni magaslatokba emelő hype. Persze megfogadtam a tanácsokat, első PS5-ös játékaim között volt a két program és minden világossá vált.

Valóban igazi mesterművekről van szó, amit tényleg csak azok érhetnek, akik játszottak is a programmal, még sem hozza a teljes élményt, ha valamelyik kedvenc streamerednél végig nézed. A The Last of Us Part 1 és 2 fantasztikus játékok, csaknem hibátlanok minden szempontból. Legyen szó történetről, játékmenetről, karakterekről, szinkronszínészekről, megújulásról a két rész között, egyszerűen nehéz belekötni a játékokba éppen ezért várom már tűkön ülve az HBO The Last os Us-sorozatát is!

Szinte minden tudunk már a szériáról, amit spoilerek nélkül tudni érdemes. Az első évad hosszát, a premier dátumát, láttunk már előzetest és persze a színészgárda is ismert már. És ha már színészek, a napokban minden fontos szereplő megkapta a saját karakterposzterét is, vagyis végre közelebbről is megismerkedhetünk a szereplőkkel és akár össze is hasonlíthatjuk őket a játékbeli megfelelőjükkel.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.