Hirdetés

Bemutatták a Grinch horror verziójának első előzetesét

Ha te is utálod a karácsonyt, mint a Grinch, akkor ez a film neked való. Na jó mindenki nézze majd meg, aki akar egy jót szórakozni.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

A sok karácsonyi romantikus vígjáték mellett azért akadnak olyan gyöngyszemek, mint a Vérapó például, amelyek kicsit más megvilágításba helyezik a szeretet ünnepét. Emellett egyre felkapottabbá válik a klasszikus rajzfilmek horror stílusú újrafeldolgozása. Elkészült például nem is olyan rég a Micimackó: vér és méz, illetve bejelentették a Bambit is, amiben a főszereplő őz egy brutális vérfürdőt rendez az erődben.

A sor a The Mean One című alkotással folytatódik, ebben a filmben viszont a Jim Carrey által is megformált Grinch kapja a főszerepet, de itt a gumiarcú színész által megformált karakter nem csak utálja a karácsonyt, hanem tesz is róla, hogy másoknak is tragikus élmény legyen. A történet felvezetéseként Cindy még gyerkőc és az egyik szentestén a Grinch kegyetlenül meggyilkoja az édesanyját. Húsz esztendővel később a felcseperedett leányzó visszatér szülővárosába, hogy együtt ünnepeljen az apjával, de ismét lecsap rájuk a zöld csúfság. Az apjával is végez a szörnyeteg, Cindy viszont bosszút esküszik és fejébe veszi, hogy levadássza a Grinchet, miután tönkretette számára a karácsonyt. Természetesen horror-vígjátékról van szó, így egyáltalán nem kell véresen komolyan venni ezt a filmet.

A mozit Steven LaMorte rendezte, a forgatókönyvért pedig Flip és Finn Kobler felelt. Az elmaszkírozott gyilkos szerepében David Howard Thorntont láthatjuk majd, aki a Terrifier bohóca is egyben, amelyről okádva és heves rosszullétek mellett távoznak a nézők a mozikból. Cindy szerepére pedig Krystle Martint szerződtették le, aki korábban feltűnt már például az American Horror Storyban is, tehát nem újdonság neki ez a műfaj.

A film első előzetese is befutott, amit itt tudtok megtekinteni:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • GeryDee 2 hónapja
  Nem hozott különösebben lázba, mint a Micimackó paródia
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!