FIFA 23: Több hiba is felütötte a fejét a World Cup Swaps során

FIFA 23: Több hiba is felütötte a fejét a World Cup Swaps során

A hibák nem kerültek el minket a World Cup Swaps során sem.

Annak ellenére, hogy az elmúlt heteket a 2022-es katari labdarúgó világbajnokság uralta a valóságban és a FIFA 23-ban is, nem mondhatjuk, hogy egy diadalmenetnek lehetünk szemtanúi. Több botrány is kirobbant, míg a FIFA-közösség attól hangos, hogy unalmas és üres a vb-mód és a hozzá tartozó Ultimate Team promók. Sokan minden idők legcsalódást keltőbb eseményének tartják. Ezt súlyosbítja, hogy hibák is előfordulnak bőven, és nem mindenről kommunikál megfelelően az EA. Azonban most két hibáról beszámoltak, amiket javítottak.

A hétvégén ugyanis megérkezett a FIFA World Cup Swaps Showcase IV. A szett a szokásos négy feladatot tartalmazza, amit már megszokhattunk az előző háromból is, a szokásos jutalmakkal, egy World Cup Players Packkel és egy World Cup Swap Tokennel. A kihívások a szokásos copy-and-paste formátumban vannak, csak a feladatokhoz szükséges nemzetek megváltoztak. Na és itt követte el a nagy hibát az EA, ugyanis elfelejtette frissíteni a jutalmakat három cél esetében, így három duplikált World Cup Swaps Token került kiadásra. Sokan felismerték a ragyogó lehetőséget, és lecsaptak rá. Tudták, hogy ha teljesítik a feladatokat, akkor valószínűleg kompenzáció jár majd nekik! Mindhárom zseton megszerzése kissé nehézkes volt, mivel 14 meccs akár a Squad Battles, akár a Rivals játémódban a legkevesebb meccs volt, ami alatt teljesíteni lehetett volna. Ez körülbelül három órát jelent (hacsak az ellenfeled nem száll ki idő előtt). Ennyi időd volt, hogy megpróbáld megelőzni az EA-t. Nem egyértelmű, hogy milyen hamar jelezték az EA-nak a galibát, de szombat éjfélre javítva lett a hiba. A hivatalos FIFA Direct Communication Twitter-fiókon keresztül írták, hogy helyreállt a rend, A tweet azt is bejelentette, hogy "Azok, akik hibás Swap Tokeneket kaptak, a következő napokban megkapják a helyeseket, a játékban." Ez azt jelenti, hogy azok a felhasználók, akik gyorsan reagáltak a hibára, nem csak a három duplikált Swaps Token-t kapják meg, hanem a helyes hármat is, így mindenki máshoz képest plusz hárommal gazdagodnak!

Ezen felül javítottak egy hibát az ICONokkal kapcsolatban is. A Swappokból kivett Player Pickek nem tartalmazták az összes WC ICONt, december 2-től kezdődően. Az érintett játékosok egy másik Player Picket kapnak kárpótlásul.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!