Gaming: Kiszivárgott a Diablo IV hivatalos megjelenési dátuma

Gaming: Kiszivárgott a Diablo IV hivatalos megjelenési dátuma

Remélhetőleg nem tolják el más időpontra a várva várt Diablo-folytatás piacra dobását.

Alig néhány órája került ki a közösségi médiába egy rejtélyes bejegyzés a Diablo IV lehetséges megjelenési dátumával kapcsolatban. Állítólag a Microsoft Store backendjébe valaki feltöltötte, hogy 2023. június 5-én, 23:00-tól lehet majd játszani a várva várt ARPG-vel. Az sem titok többé, hogy a háttértáron 80 GB-ot foglal majd a program, legalábbis az xboxos verziója.

Tényleg 2023. 06. 05. lesz a Diablo IV hivatalos megjelenési dátuma?

Ami biztos, hogy az Activison Blizzard bejelentette, hogy valamikor jövőre érkezik a még brutálisabb, még sötétebb akció-RPG széria harmadik számozott folytatása. Néhány héttel ezelőtt bejárta a legnagyobb hírportálokat egy találgatás arról, hogy akár már áprilisban belevághatnak a játékosok az újabb kalandba. Végül ez úgy tűnik, hogy túlságosan optimista tippnek bizonyult, azonban a lehetséges júniusi időpont sincs túl messze szerencsére.

A videókat folyamatosan szállítják a fejlesztők, ami mindenképpen bizakodásra ad okot, ugyanis kézzelfogható jele van annak, hogy haladnak előre a cél felé. A 2022-es Xbox & Bethesda Games Showcase-en a Necromancer class kapott látványos előzetest, de látható volt már mozgás közben a Barbarian, a Sorceress, a Druid és a Rogue is.

A hivatalos megjelenést egy bétatesztelési időszak előzi majd meg, amelyről szintén keringenek pletykák. Ha minden jól alakul az informátorok szerint, akkor 2023 februárjától lehet már a kiváltságosoknak belekóstolni az élménybe a zárt béta keretein belül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!