FIFA 23: Kiszivárgott a világbajnokság után érkező promó

FIFA 23: Kiszivárgott a világbajnokság után érkező promó

A világbajnokság legizgalmasabb része még hátravan, de a leakerek már a következő eseményre figyelnek.

A FIFA 23 szeptemberi megjelenése óta rengeteg promóciót hozott, és rengeteg különleges kártyával, csomaggal és SBC-vel árasztotta el a FUT-rajongókat. Ennek ellenére a közösség nem elégedett, főleg a világbajnoki események „kerültek tűz alá". Közben mindjárt érkezik az év vége, és vele az ünnepek, amely a játékban is mindig az esztendő egyik legjobban várt időszaka. A FIFA 22-ben az ünnepi promóció a Winter Wildcards nevet viselte, és úgy tűnik, az EA elvárásainak megfelelt, mert ismét visszahozza az eseményt.

Legalábbis ez derült ki szivárogtatók információ alapján. FUTZONEFIFA tette közzé a bejegyzést, miszerint 2022. december 23-án, pénteken, egy nappal szent este előtt elindul a karácsonyi esemény, amit már egy mákos bejgli társaságában élvezhetünk. Ez az információ egyébként ellent mond a korábbi híreszteléseinek, amit még szeptemberben tett.

Ugyanis akkor még arról volt szó, hogy visszatér a FUTMAS. Úgy tűnik azonban, ez nem fog bekövetkezni idén. A FUTMAS hagyományosan egy hónapig tartó, csomagokkal és SBC-kkel teli ünnepség. A katari világbajnokság szokatlan időpontja alapvetően is felborítja a menetrendet, ami extra kihívás elé állítja az EA-t. Ennek láthatja kárát a népszerű promóció. Bár a rajongók bizakodhatnak, mivel ezek még nem hivatalos információk, az EA nem jelentett még be semmit. Amennyiben a tavalyi évből indulunk ki, egy újabb csapat különleges, erősen felturbózott statisztikákkal rendelkező kártyákat várhatunk, amelyek valószínűleg rögtön a megjelenés után meta játékosokká válnak. Ha a fejlesztők ragaszkodnak a FIFA 22-vel megegyező koncepcióhoz, akkor ezek az új kártyák teljesen új pozíciókba is bekerülnek majd. Tavaly például Neymar LW-ből CAM-ba mozgott át, ami nagyon jól sikerült. Emellett rengeteg ünnepi SBC és objective is várható, amelyekből csomagokat szerezhetünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!