LoL: Ezért elégedetlenek a játékosok a Legendary Irelia skinnel

LoL: Ezért elégedetlenek a játékosok a Legendary Irelia skinnel

Mindenki döntse el, hogy tényleg igazuk van-e a Riot üzletpolitikáját kritizáló hangoknak.

A legnagyobb LoL-os fórumon felháborodott tömeg alakult ki, akik nem teljesen értenek azzal egyet, hogy miért akar egy 1350 RP-s skint 1820 RP-ért eladni a Riot Games. A csoport tagjai szerint a Mythmaker Irelia nem érdemli meg a Legendary besorolást, ugyanis nem ad hozzá a karakterhez annyit a hőskinézet, mint pl. a mától megvásárolható Winterblessed Diana esetében.

Ezekbe kötöttek bele az elégedetlenkedő idézők

Ireliáról tudni kell, hogy a legtöbb sebzést az alaptámadásokkal osztja ki, vagyis kifejezetten ez a passzív képessége az, amely a legtöbb hatást fejti ki egy-egy mérkőzésre. Hasonló ebben a tekintetben Vayne-hez, Kog'Maw-hoz, Master Yihez vagy Trynademere-hez.

  • Nincs új auto attack animációja a Mythmaker Ireliának
  • Nem újult meg a W és az E képességek animációja sem, sőt a Defiant Dance elnyomása közben még a hang is bugol (bár ezt minden bizonnyal javítják hamarosan, legkésőbb a 13.1-es frissítéssel)
  • Semmilyen speciális effekt nem kapcsolódik a legendás kinézethez, ami a Winterblessed Diana mellett kifejezetten csalódásként élhető meg
  • Irelia passzívja, ami szintén a hős egyik esszenciájának tekinthető, szintén nem kapott semmilyen extrát

Összességében nem néz ki rosszul a Mythmaker Irelia, de összehasonlítva más legendás hőskinézetekkel (Winterblessed Diana, Battle Queen Katarina stb.), tényleg kicsit kevésnek tűnik az, amit 1820 RP-ért kínál a Riot Games.

Ti egyetértetek a kritikus hangokkal?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megéri az 1820 RP-s árát a Mythmaker Irelia?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.