LoL: Közleményt adott ki a Riot, visszatér-e a Nexus Blitz

LoL: Közleményt adott ki a Riot, visszatér-e a Nexus Blitz

Idén már sajnos nem kapjuk meg a népszerű játékmódot.

Van néhány olyan tartalom a League of Legendsben, amit a közösség nagyon szeretne a játékban látni. Az egyik ilyen a havas térkép. Van egy-két megoldás, hogy miként varázsolhatsz havat az Idézők szurdokába. Ilyen továbbá például a Nexus Blitz játékmód. Időről időre felmerül, hogy mikor is térhet vissza, idén sajnos nem játszhattunk vele, és már 2022-ben nem is lesz rá lehetőségünk, hiába ígérte meg a Riot Games. A fejlesztők most kiraktak egy posztot a közösségi oldalukra, amelyben kitértek a hányattatott sorsú NB-re is.

„Bár korábban bejelentettük, hogy az évet a Nexus Blitz-cel zárjuk, most nem tudjuk visszahozni. Sajnos az NB UI-élmény egyes darabjai tönkrementek a játék egy másik részén végzett, egymástól független munkálatok miatt. 2021-ben tettük meg az eredeti ígéretet, hogy visszahozzuk az NB-t. Azonban a csapat elvesztett néhány kulcsfontosságú embert, akik részt vettek volna ebben. A szerepek újbóli felvétele és az új tagok beilleszkedése időt vesz igénybe, ami hatással van az adott projektekre. Ez azt jelenti, hogy az NB javításához szükséges munka mennyisége hosszabb időt vesz igénybe, mint reméltük, így 2022 végére nem tudtuk befejezni. azt a döntést kellett meghoznunk, hogy nem élesítjük. Tudjuk, hogy nem ezt reméltétek, és elnézést kérünk, hogy egyelőre nem tudjuk megvalósítani.”

Ez nagyon szomorú hír, felüdülés lenne a OfA, az URF és a Végső varázskönyv körforgásában. A többi klasszikus különleges játékmódot meg se említem, sajnos nem éri meg a Riotnak fenntartani őket, így azok nem jönnek vissza (Vérhold, Felemelkedés, Doom bots pl.). A Nexus Blitz során pedig rövid, de nagyon intenzív meccseket játszottunk, amit nem kellett komolyan venni, közben a jó csapatmunka pedig kifizetődött. Egy olyan játékmód volt, amivel rengeteg meccset lehetett egyhuzamban is lejátszani különböző hősökkel, és nem lett unalmas (legalábbis számomra – szerk.). Reméljük 2023-ban minél hamarabb visszatér, és tudunk vele játszani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.