Száguldás négy keréken a Need for Speed Unboundban

Bármennyire is jó irányt mutatott a Heat, a legtöbb rajongó továbbra is az Underground-érához való visszatérést várta – most végre eljött ez a pillanat?

Visszatért a Need for Speed-széria, a Criterion Games fejlesztette Unbound, aminek célja volt, hogy helyrehozza a franchise megtépázott hírnevét. Ugyan a Heatet azért sokan szerették, az elmúlt 15 év nem attól volt hangos, hogy milyen lerakhatatlan NFS-sel játszanak épp a rajongók. Az aranykor egyértelműen a 2000-es évek eleje volt, Underground 1 és 2, Most Wanted, Carbon, de én a Hot Pursuit 2-t is szerettem. Aztán jött a lejtmenet, a Pro Street (bár én azzal is szívesen játszottam), az Undercover és a Shift már rengeteg kritikát kapott és a sorozat azóta sem nyerte vissza régi fényét. Kétségeim vannak arról, hogy az Unbound képes lehet-e erre, de tény, hogy egy merőben új irány fele indultak el az erős anime beütéssel, az effektekkel, miközben megtartották azt, hogy a tuningolást már-már művészi szintre lehet emelni.

Azt, hogy a végeredmény hogyan sikerült, és további részleteket, valamint a tesztet Britpopper tollából az alábbi cikkben olvashatjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!