Lehengerlő előzetest kapott minden idők egyik legjobb Star Wars játékának folytatása

Lehengerlő előzetest kapott minden idők egyik legjobb Star Wars játékának folytatása

Ezt játszani akarom! Most rögtön!

Sajnos a hivatalos bemutató előtt három nappal sok minden kiszivárgott a Star Wars Jedi: Survivor kapcsán, de azért így is tartogatott meglepetéseket bőven a ma hajnali Star Wars panel a TGA 2022 során. A gépigény, a megjelenési dátum (ami egyébként nem volt pontos) és az előrendelői extrák előre kiszivárogtak, de az igazi ínyencség, a teljes előzetes a showra maradt!

Öt év telt a Fallen Order eseményei óta, ez idő alatt főhősünk, Cal Kestis folyamatosan a Birodalom ellen küzdött, próbálta feléleszteni a Jedi Rendet. Az eltelt idő és a harcok meg is látszanak a fizimiskáján és persze eltet időnek és tanulásnak köszönhetően, Cal már nem kezdő, jóval erősebb, mint volt az első részben, jóval több képességgel bír, többfajta harcmodorban lesz jártas, így akár egyszerre két fénykarddal is küzdhetünk majd. Sőt, megülhetünk majd különböző állatokat is, akik hátáról ugyanúgy harcolhatunk, mint például az Elden Ringben, de a hátasok a jóval nagyobb térképeken is jó szolgálatot tesznek majd, gyorsabb lesz velük a közlekedés.

Mert hiszen a Survivor mindent a négyzetre emel. Több ellenfél, több képesség, több harcmodor, nagyobb térképek, több felfedeznivaló. Minden idők egyik legjobb Star Wars-játéka egy roppant izgalmas és minőségi folytatás elé néz és nem is kell már sokat várnunk rá!

A Star Wars Jedi: Survivor március 17-én érkezik a játékosokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!