A Heroes of Might and Magic III társasjáték 7500%-os támogatást ért el a Kickstarteren

Azonnal kiszeretnénk próbálni ezt a társasjátékot.

Az elmúlt években a társasjátékok ismét a fénykorukat élik, így folyamatosan jobbnál jobb elképzelések valósulnak meg, és egyre több embert szippant be ez a főként csoportos tevékenység. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Kickstarter – a legnagyobb közösségi finanszírozást segítő oldal – tele van különféle megvalósulásra váró társasjáték ötletekkel, melyek hatalmas szeletét a közösség támogatja, sőt, sok esetben túltejesíti az alkotók elvárását.

Így történt ez a híres Heroes of Might and Magic III stratégiai játék társasjáték adaptációjával is, melynek a Kickstarteres karrierje tegnap ért a végéhez, elképesztő eredményeket tudva maga mögött. A kezdeti körülbelül 51 000 dolláros célt végül jócskán túlszárnyalta a lelkes rajongók támogatása, és a lezárás napjáig összesen 3 834 885 dollár érkezett be, ami a remélt eredmény több mint 7500%-a.

A társas magába foglal pakliépítős és felfedezős elemeket is, és ahogy a bemutatóban is látható, egy igazán összetett élményben lehet része az erre vállalkozóknak. Amellett, hogy részt vehetünk különféle összecsapásokban, megépíthetjük a saját városunkat, kalandozhatunk a hősünkkel, mindezt azért, hogy a miénk legyen a győzelem, melyet változatos módokon szerezhetünk meg – a Szent Grál felkutatásával, a kincsek begyűjtésével vagy akár a bányák elfoglalásával –, ez pedig mindig véletlenszerűen változik. Lehetőségünk van egyszemélyes módban is játszani, de a rendelkezésünkre áll egy speciális 2v2 is, ha mindenképpen négyen szeretnénk kalandozni.

Az egyetlen hátulütője első ránézésre úgy tűnik, hogy a ránehezedő elvárás lehet, amely a legendás Heroes of Might and Magic III kapcsán teljesen érthető. Ha sikerül kellően izgalmas játékmenetet kialakítaniuk, akkor megállhatja a helyét társasjáték adaptációként, de ha más irányokba is kalandozhatunk, talán eltereli a figyelmünket erről, és önmagában leszünk képesek értékelni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mi az első benyomásod a társasjátékról?

  • 63 %
  • 38 %
  • 0 %