Magyar videójáték megvalósításában segédkezhetünk

Magyar videójáték megvalósításában segédkezhetünk

Magyar videójáték van készülőben, mely a nemzetközi gamerek szívét is meghódíthatja.

Az emberiség átengedte a világot a szörnyetegeknek. Az emberek feljebbvalóik által emelt téglafalak és tudatlanság sáncai mögé rejtőznek. Az öröm és boldogság ritka kincs, amely elérhetetlen a tömegek számára. Nem ilyen világot ígértek neked. Járd az utadat éjszaka és szerezd vissza, ami neked jár!

Ezzel a felütéssel üt a Mandragora bemutatója. A magyar fejlesztésű játékra már hónapokkal korábban is rácsodálkoztunk, akkor látványos és roppant hangulatos előzetesével ragadott meg minket. A fejlesztés azóta is tart, sőt, már elérkezett arra a szintre, hogy akár mi is támogathatjuk a játék elkészültét. Elindult ugyanis a Mandragora Kickstarter-kampánya!

A játék ötlete a fejlesztők elmondása szerint is klasszikus, legendás programok alapján született meg. Az álmuk egy olyan játék, amiben egybegyúrhatják a Castlevania széria felépítését, a Dark Souls játékok harcrendszerét, a The Witcher 3 képviselte minőségi történetmesélést, a klasszikus szerepjátékokra jellemző karakterfejlesztést és az Ori and the Will of the Wisps látványát.

Az eddigi információk, képek és videók alapján a fejlesztést végző Primal Game Studios tökéletesen halad a cél felé, a következő lépcsőfok, hogy Kickstarteren összegyűjtsenek 110 ezer dollárt. 33 nap van még hátra a kampányból, de már csaknem 1000 rajongó támogatta a projektet, akik így már több, mint 52 ezer dollárt dobtak össze.

A támogatásokat különböző ajándékokkal hálálják meg, melyek között bizonyos összeg fölött már ott van maga a játék is! Sőt, a csapat egy remek közösségépítő küldetést is kitalált. Amennyiben teljesítjük az általuk előírt feladatokat, úgy bővítik majd a játékot újabb funkciókkal.

A képre kattintva közelebbről is szemügyre vehetitek a Mandragorát

A transmog rendszert már sikerült közösen feloldania a közösségnek, akárcsak az NPC-k szinkronját. A következő jutalmunk a permadeath mód lehet, összesen még 5 különböző újdonságot válthatunk ki, pusztán azzal, hogy bekövetjük például a Primal Game Studios Facebook, Instagram vagy Twitter csatornáját.

Az egyelőre megjelenési dátum nélküli Mandragorát itt tudjátok támogatni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!