Gaming: Szellemirtás újragondolva, bemutatkozott a Banishers

Gaming: Szellemirtás újragondolva, bemutatkozott a Banishers

A francia fejlesztőcsapat sosem készített játékot még ebben a műfajban.

A The Game Awards 2022 több szempontból az év egyik legfontosabb videójátékos eseménye volt. A hagyományos díjkiosztó mellett lelepleztek megjelenési dátumokat, sőt vadonatúj alkotásokat is bemutattak a közönségnek. Ebbe a sorba illeszthető a DON'T NOD 2023 utolsó negyedévében megjelenő videójátéka, a Banishers: Ghosts of New Eden.

A Remeber Me, a Life is Strange-sorozat, a Tell Me Why és a Vampyr után egy teljesen új műfajban szeretnének maradandót alkotni a párizsiak. Az akció-RPG kategóriába lehet sorolni a Banisherst, amelyben kegyetlen szellemeket kell száműzni a túlvilágra. A csavar a történetben, hogy a főhős szövetségese szintén egy szellem, ennél több azonban egyelőre nem derült ki az első trailerből. A DON'T NOD a Focus Entertainmenttel együtt dolgozik a projekten, utóbbi kiadó olyan játékokkal írta be magát a videójátékos történelemkönyvekbe, mint a TrackMania, a Runaway és a Sherlock Holmes-adaptációk.

Minden gamer bízhat abban, hogy 2023 az ARPG zsáner egyik kiemelkedő éve lesz, ugyanis jövőre a Banishers mellett érkezik a Diablo IV, avagy a szellemek mellett a kénköves pokol legsötétebb bugyraiból előmászó ocsmány szörnyetegekből álló hordákat is felkoncolhatjáok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted az ARPG-műfajt?