Új trailert és megjelenési dátumot kapott a Suicide Squad: Kill the Justice League

Új trailert és megjelenési dátumot kapott a Suicide Squad: Kill the Justice League

Egy látványos előzetest is kaptunk a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez.

Kevin Conroy, aki Batman ikonikus hangja volt az olyan projektekben, mint a Batman: The Animated Series és az Arkham játéksorozat, a múlt hónapban rákban elhunyt. Utolsó alakításaként jelent meg a Sötét Lovag szerepében a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben, árulta el a Rocksteady a Game Awardson. A DC legendája 66 éves volt, a lentebb megtekinthető előzetes végén pedig természetesen emléket állítanak neki és megköszönik a több évtizedes munkáját.

Tekintve, hogy a Suicide Squadban a csapat antihősei az Igazság Ligájának Brainiac által uralt és gonosszá változtatott verziói ellen küzdenek, ez azt jelenti, hogy Kevin Conroy itt Batman egy sokkal fenyegetőbb változatát játssza. Bár nem először: Conroy többször is játszott már rosszra fordult Batmant, többek között a CW Crisis on Infinite Earths című sorozatában Bruce Wayne-ként.

Az Öngyilkos osztag új előzetesében a négy játszható karakter, Harley Quinn, Deadshot, King Shark és Captain Boomerang a foglyukkal, Flash-sel bújnak el. A hely, ahol meghúzzák magukat, úgy néz ki, mintha egy Batman-film forgatási helyszíne lenne. Az előzetes egy megjegyzéssel zárul, amiben egyszerűen csak annyi áll: „Köszönjük Kevin". Geoff Keighley műsorvezető a videó után a következőket mondta: „Ma este megoszthatjuk, hogy (Kevin Conroy) még egyszer utoljára visszatér a Rocksteady Arkhamverse-ébe, hogy Batmant alakítsa a Batman in Suicide Squad: Kill the Justice League című videójátékban, amely 2023. május 26-án jelenik meg.” Tehát még egy fél évet kell várnunk arra, hogy kézbe vehessük a játékot, és hallhassunk Conroy hátborzongató hangját, amint az osztag Batmannel csap össze. Nem volt könnyű útja a projektnek, közel egy éve érkezett a hír, miszerint az idén várt játék csúszik, végül ez tavasszal hivatalossá is vált. Ráadásul a Rocksteady vezetősége is távozik nemsokkal a megjelenés előtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!