Akciófigyelő: Itt az Epic Games első karácsonyi ingyen játéka, már töltheted is!

Akciófigyelő: Itt az Epic Games első karácsonyi ingyen játéka, már töltheted is!

Majomkodj ingyen az Epic Games Store karácsonyfája alatt.

Végre elkezdődött az az akció, amelyre rengetegen várnak egész évben. Mától egészen december 31-éig minden egyes nap egy új ingyenes játékot ad ingyen az Epic Games Store. Az első címre már nem is kell tovább várni, nulla forintért lehet a tied a Bloons TD 6, ha a következő 24 órában a könyvtáradhoz adod ezt a remek toronyvédő stratégiai programot.

Bloons TD 6

A Bloons TD szériájának legjobb darabját adja az Epic, amelyet mindenképp érdemes kipróbálnod. A harcos majmoknak egyetlen feladata van, minél több lufit kipukkasztani. Lesz itt lopakodó lufi, szupergyors lufi, páncélozott lufi és olyan lufi, amely hatalmas léghajóból bukkan elő. Természetesen a főemlősöket sem kell félteni, akik különböző adottságokkal rendelkeznek. Fagyasztós majom, szupermajom, tengerész majom, íjász majom és varázsló majom, hogy csak néhány példát említsünk. Hiába tűnhet első ránézésre egy bugyuta játéknak, nagyobbat nem is tévedhetne az, aki emiatt teszi a legalsó fiókba a Bloons TD 6-ot. Bár vannak nyerő taktikák, amelyek miatt kissé repetitívvé válhat a dolog, de elképesztő mennyiségű kihívást találhatsz benne, így érdemes akár minden egyes nap pár pálya erejéig elővenni. Jelenleg a tower defense a 34.0-s frissítésnél jár, ami mutatja, hogy még mindig rengeteg újdonsággal készülnek a gamereknek a Ninja Kiwi fejlesztői.

A Bloons TD 6-ot december 16-án 17:00-ig tudod ingyenesen hozzáadni a könyvtáradhoz, holnap ugyanekkor egy másik ingyenes videójáték vár majd rád!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tüdőztél már le valaha héliumos lufit?