Varga Bende számára véget ért a GEG eFootball versenye Isztambulban

Varga Bende számára véget ért a GEG eFootball versenye Isztambulban

Az első körben ugyan sikert aratott, de aztán nem jött ki neki a lépés.

December 15. és 17. között rendezik meg Isztambulban a Global Esports Games eseményét, ahol több játék is helyet kap, Magyarország viszont csak az eFootballban képviselteti magát HUNESZ-nek köszönhetően. A nyári válogatóverseny győztese, Varga "BendeJuice" Bende, aki egyben a TrollFoci-Hálószaggató Esport együttes e-sportolója is, játszik majd csütörtöktől kezdve magyar színekben.

A torna lebonyolítása az alábbiak szerint zajlik majd: egyenes kieséses rendszerben küzdhetnek meg egymással a nemzetek képviselői. Egyetlen mérkőzésen dől el, hogy ki jut a következő körbe. Az első fordulót a legjobb 64 játékos kezdi meg, Magyarország ellenfele pedig Namíbia volt. Mivel már javában zajlik egyébként a GEG Törökországban, így az első eredményünk is megvan, hiszen Bende 2:0-ára legyőzte namíbiai riválisát. A második körben az Ukrajnát kiejtő Grúzia volt a következő legyőzendő ellenfél. Kisebb meglepetésre a grúz játékos 2:0-ával lépett tovább az ukránok legjobbján.

Bendének is meggyűlt vele a baja, ráadásul tényleg remekül játszott a grúz e-sportoló és ismét kihasználta a magyar válogatott játékos minden hibáját. Ennek köszönhetően végül 2:0-ával hazánk legjobbját is kiejtett, aztán a következő körben végül neki is véget ért a verseny, miután Uruguay képviselője 2:1 arányban legyőzte őt.

Ez tehát azt jelenti, hogy a második körben Varga Bende kiesett a Global Esports Games eFootball tornájáról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!