A Microsoft szerint ennyi idő végigjátszani a LoL-t

A Microsoft szerint ennyi idő végigjátszani a LoL-t

Nagyon furcsa statisztikával találkozhatnak a játékosok az előfizetéses szolgáltatásban.

Az Xbox Game Passbe bekerült az összes Riot Games-játék, avagy az előfizetéses szolgáltatással rendelkezők egy csomó extra jutalom és segítség társaságában élvezhetik a legnépszerűbb multis címeket. A Microsoft hatalmas szerződést ütött le a League of Legends kiadójával, amelynek legnagyobb nyertesei maguk az idézők. Ha van Passed, akkor az összes karakter azonnal elérhető számodra, vagyis nem kell hosszú órákat kék esszencia farmolásával töltened, valamint nem kell súlyos összegeket áldoznod RP-re, amiből szintén gyarapíthatod a gyűjteményt. Apropó órák. A Game Passben láthatod, hogy egy-egy videójátékot mennyi ideig tart végigjátszani. Egy végtelenségig pörgethető LoL esetében ez természetesen nem releváns, ettől függetlenül itt vannak a számok.

Mennyi az annyi?

HowLongToBeat oldal számításai alapján a fő történetszál befejezése 1016 óráig tart, az extrák plusz 205 órát jelentenek. A kimaxoláshoz 2489 órára (nagyjából 103 napra) van szükség, ami rengeteg időt jelent. De mi számít tulajdonképpen "completionistnek"? Elérni a Challenger rangot Solo Queue-ban? Megszerezni az összes kék esszenciából megvásárolható tartalmat? Erre valószínűleg sosem kaptok választ, azonban ezek az értékek ettől függetlenül szerepelnek a Microsoft népszerű szolgáltatásában. Minden bizonnyal véletlenszerűen generált számokról van szó, amelyek mögött semmilyen valódi kutatás nincs. 

Ti hány órát játszottatok a League of Legendsszel a 11. szezon óta? Nézzétek meg a saját statisztikáitokat a Wasted On LoL oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te egy héten átlagosan hány napon indítod el a LoL-t?