Fortnite: Brutálisra sikerült a My Hero Academia együttműködés

Fortnite: Brutálisra sikerült a My Hero Academia együttműködés

A vártnál sokkal több tartalmat kaptunk.

Végre elérkezett ez a nap is, és megkezdődött a My Hero Academia együttműködés, amit a Naruto kollaboráción felbuzdulva, mindenki nagy reményekkel várt. Szerencsére egész komoly kis csomagot kaptunk, úgyhogy ismét jár a pacsi az Epic Games-nek. 

Elsősorban készült egy The Hero Training Gym nevű pálya, ahol különböző küldetések teljesítéséért, egész menő ingyenes itemeket kaphatunk. A térképre a 6917-7775-5190-es kóddal léphetünk be.

A feladatok elvégzésével megszerezhetjük a Deku Spray-t, a PLUS ULTRA Spray-t, a Deku’s Glove Emoticont és a U.A. Cape Back Blinget. 

A Naroto crossover során tapasztaltakhoz hasonlóan, most is egy új szuper erős tárggyal gazdagodott a Battle Royale. A Deku's Smash fegyverrel egy erőteljes ütést vihetünk be távolról is, mely az épületeket lerombolja, ellenfeleinket pedig megsebzi. Reméljük, hogy ez kevésbé lesz bosszantó hosszútávon mint a Kamehameha.

Végül, de nem utolsósorban, négy különböző kinézet érkezett, és mind kapott további kiegészítő kozmetikai elemeket. Ezeket az alábbi galériában tekinthetek meg:

IZUKU MIDORIYA

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Felülmúlta az elvárásaitokat az együttműködés?

  • 50 %
  • 50 %