Már elérhető az Epic Games legújabb karácsonyi ajándéka!

Már elérhető az Epic Games legújabb karácsonyi ajándéka!

6000 forintot spórolhatunk az Epic Games mai ajándék játékával!

Elindult az Epic Games Store karácsonyi leárazása, ahol meglepően olcsón juthatunk most hozzá kedvenc játékainkhoz, sőt, még karácsonyi kupont is kap mindenki, amivel még többet fraghatunk le az árból. Ezzel egy időben pedig elkezdődött az Epic karácsonyi ajándékosztása is, minden nap ajándékoznak egy játékot, minden nap titok, hogy pontosan mit.

A mai rejtélyes játék borítóképén cukorkák és denevérek tűntek fel, ami alapján azonnal a Costume Quest jutott eszünkbe. Nem is tévedtünk, a széria második része a mai ajándék, ami holnap délutánig, egészen pontosan holnap 17:00-ig szerezhettek meg.

A Costume Quest 2 egy kifejezetten könnyed, szórakoztató, bájos és vicces kalandjáték, amiben halloween jelmezes gyerekekkel szállhatunk harcba a gonoszokkal, varázslatos grafikával és a Double Fine-tól megszokott humorral nyakon öntve. A második rész számos új mechanikát vezetett be a széria életébe, éppen ezért szórakoztatóbb és összetettebb is, mint az első rész. Aki nemes egyszerűséggel pihenni és szórakozni szeretne egy kicsit, annak tökéletes választás lehet a Costume Quest 2.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!