BRÉKING: Kiszivárgott videón az új Assassin's Creed

BRÉKING: Kiszivárgott videón az új Assassin's Creed

Ilyen lesz a mobilos Assassin's Creed, a Jade kódnevű program.

Örülhetnek az Assassin's Creed rajongók, hiszen miközben gőzerővel készül több új játék is, a Valhalla éppen teljesen ingyen játszható. Bőségesen ellátnak majd minket új AC-játékokkal a jövőben is, 2023-ben jön a Mirage, de közben készülnek a Hexe, a Red és a Jade kódnevekre hallgató játékok is. Utóbbi egy mobilos Assassin's Creed epizód lesz, ami az ókori Kínába repíti majd a játékosokat.

Eddig egy rövid bejelentő videón túl semmit sem láttunk a játékból és a Ubisoft tervei szerint továbbra sem kellene látnunk. Csakhogy a Jade egy videója kiszivárgott, aminek hála immár elég jó minőségű, élvezetes játékmenet videón láthatjuk milyen is lesz a program. Mi tagadás, ahhoz képest, hogy mobilos programról van szó, meglepően nagynak és összetettnek tűnik. Reméljük ezen semmit sem változtatnak majd a megjelenésig.

Következzék tehát a videó és az Assassin's Creed Jade, amit érdemes jó alaposan és gyorsan megnézni, a Ubisoft könnyen rárépülhet a kiszivárgott videó levadászására.

Frissítés

Ahogy az várható volt, a Ubisoft fejvadászai csatába indultak és több platformról letörölték a videót. Redditen még megtalálható, ám ott már csak 360p-s minőségben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: artstation

Kövess Minket!