Akciófigyelő: Egy 2021-es játék vár ma ingyen az Epicen, siess, ne maradj le róla!

Akciófigyelő: Egy 2021-es játék vár ma ingyen az Epicen, siess, ne maradj le róla!

Az Epic Games Store negyedik ingyenes karácsonyi videójátéka egy nagyon különleges darab.

Aki lemarad, az kimarad, tartja a mondás, amely tökéletesen illik az Epic Games Store karácsonyi ajándékzuhatagára. Mindössze 24 órán keresztül lehet lecsapni az épp aktuális játékra, amelyért időszakosan egyetlen forintot sem kell kifizetni a népszerű platformon. A Bloons TD 6, a Horizon Chase Turbo és a Costume Quest 2 után itt van a Sable, amelyért egyébként 3450 Ft-ot kér el az EGS. Steamen rengeteg pozitív értékelést kapott a sci-fi program, így mindenképpen csapj le rá még ma.

Sable

Egy nyílt világú kalandról van szó, amelyben elsődleges feladatod a felfedezés lesz. Ősi civilizációkat ismerhetsz meg különböző relikviákon és maradványokon keresztül, új barátokra tehetsz szert a homokdűnék rengetegében. A legfőbb társad a légmotorod lesz, amelyet különböző alkatrészekkel turbózhatsz fel, így megkönnyítheted az utazást a kietlen, sivár, de mégis lenyűgöző tájakon. Még horgászhatsz is a sivatagban, ha épp ehhez van kedved. Egy nagyon különleges független alkotásról van szó, amelyet 2021-ben a The Game Awardson jelöltek a legjobb debütáló indie-nek járó díjra.

A Sable-t december 19-én 17:00-ig tudod ingyenesen hozzáadni a könyvtáradhoz, holnap ugyanekkor egy másik ingyenes videójáték vár majd rád!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te horgásztál már valaha?