20+ perces gameplay videó szivárgott ki az egyik új Assassin's Creed játékból

20+ perces gameplay videó szivárgott ki az egyik új Assassin's Creed játékból

Kiderült miként fest a mobilokra szánt Assassin's Creed Jade játékmenete.

A Ubisoft még csak szeptemberben rántotta le a leplet az Assassin’s Creed Jade-ről, amely egyike a hat közelgő AC játéknak, és bár sokat nem tudni róla, annyi azért kiderült, hogy mobilra készítik el és Kínában játszódik. A kiadó egyenesen egy tripla-A kategóriájú RPG akció-kalandjátéknak titulálta a mobilos alkotást. Úgy tűnik azonban, hogy hiába a titkolózás, idő előtt bepillantást nyerhetünk az új részbe, mivel két videó is kikerült a netre a Jade-ről. Ezek egyébként valószínűleg az alfa verzióból származnak, amelyhez a játékosok állítólag még azelőtt hozzáférhettek, hogy a Ubisoft felhagyott volna a regisztrációk elfogadásával.

Az egyik videó egyébként a karakteralkotás folyamatát mutatja be, amit egy körülbelül 15 perces játékmenetet követ. Itt azt lehet látni, hogy a játékosnak az egyik fő feladata, hogy megvédje Yongning elnevezésű falut a támadóktól.

A másik felvétel már Yangzhou városában játszódik. Ezeken a képsorokon egy lopásnak lehetünk szemtanúi, ugyanis a kerületi kormányzó rezidenciájából kell eltulajdonítania főhősünknek egy iratot, majd ezután lóháton menekül el.

Alapvetően tehát nagyszerű kalandra, remek akcióra és látványos megoldásokra lehet számítani. Ha viszont valaki nincs elragadtatva a mobilos vonaltól, annak sem kell csüggednie, hiszen az AC sorozat következő konzolos és PC-s felvonása a 2023-as Mirage lesz. A Mirage után jön majd a Red – a Ubisoft Quebec készíti és a feudális Japán lesz a helyszín – és Hexe kódnevekre hallgató két cím is, melyek már az új Assassin’s Creed Infinity franchise központ részeként jelennek meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!