Így szerezhetsz ingyen skineket és kiegészítőket MW2-ben és Warzone-ban

Végre egy kis extra jutalom a Prime Gaming mellé.

Pár napja megérkezett az új Modern Warfare 2 első raidje, a fejlesztők pedig folyamatosan dolgoznak a hibajavításokon és az új tartalmakon. Ha minden jól megy 2023-ban már ranked mód is lesz a játékban.

Volt azonban még egy furcsaság, ami egyaránt érinti az MW2 és a Warzone játékosokat is, és amiről sokan azt hitték, hogy az első naptól kezdve működni fog. Nem volt Prime Gaming ajánlatok a játékhoz. Egyetlen árva skint sem lehetett szerezni a már meglévő Prime Gaming előfizetésünkkel, de szerencsére ez is megváltozott!

Már éles ugyanis az első MW2-es és Warzone 2-es ajánlat, ami két blueprintet, egy matricát és egy charmot tartalmaz. Megszerzésükhöz csak egy Prime Gaming előfizetésre van szükségünk, ami mint tudjuk rengeteg különlegességet biztosít, Twitch-extráktól kezdve egészen az Amazon Prime Video kínálatához való hozzáférésig.

A Showdown bundle tartalma:

  • Twenty Paces - Ftac Recon Battle Rifle Weapon Blueprint
  • Cold Steel - P890 Pistol Weapon Blueprint
  • Revenge - Sticker
  • Smoke Time - Weapon Charm

A csomag tartalmát a fenti képre kattintva nézhetitek át

Az ajánlat január 16-ig szerezhető meg és mint tudjuk, a Prime Gaminget 7 napos ingyenes fiókkal is ki lehet próbálni, vagyis akár úgyis megszerezhetitek a csomagot, hogy közben nem költötök a Prime Gaming előfizetésre, ami egyébként kb. 2200 forint havonta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!