Posztapokaliptikus világba kalauzol minket az Epic Games új ajándéka

Posztapokaliptikus világba kalauzol minket az Epic Games új ajándéka

Elég ha annyit mondok: War... war never changes!

December 15. óta tart az Epic Games Store 2022-es karácsonyi szezonja. Egyrészt a boltban rengeteg játék olcsóbb, másrészt pedig minden nap jönnek valamilyen extra ajándékkal, minden nap kapunk valamilyen ingyenes játékot.

Ezek szinte mindig kiszivárognak előre. Általában árulkodó az Epic által használt borítókép, mindig tele vannak árulkodó motívumokkal és logókkal. A mai nap meglepetése azonban szinte bármi lehetett. A radioaktivitást jelző ikon sok játékra utalhat, így ma egészen 5 óráig kellett várnunk a meglepire. Végül a következő játék lett a befutó.

Fallout Classic Collection

Bizony, az Epictől nem egy, nem kettő, de három különböző játékot is ingyen zsebelhetünk ma be. Ráadásul klasszikus egyben remek játékokat! A Fallout Classic Collection ugyanis az első két Fallout-játékot, illetve Fallout Tactics: Brotherhood of Steel spin-off részt tartalmazza. Aki él-hal a posztapokaliptikus sztorikért, ráadásul RPG-rajongó és nem riad vissza a retró kezeléstől és küllemtől sem, azoknak kötelező játékok, a mai ajándékok, főleg, hogy most holnap délutánig ingyen szerezhetjük meg azokat!

A Fallout Classic Collection holnap délután 5 óráig szerezhető meg ingyen az Epic Games boltjából.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!