LoL: K'Sante átveszi az uralmat a profi közegben is

A legújabb hős valósággal berobbant a szurdokba.

A Demacia Kupa eddig is tartogatott meglepetéseket. A torna az LPL szezonon kívüli rendezvénye, amely a legjobb kínai játékosokat hozza össze egy nagy eseményre. Bár idén is voltak kiemelkedő teljesítmények, mint például az FPX-en keresztül (2-0) negyeddöntőbe jutott streamer csapat, vagy az Azir support, akit kétszer is kiválasztottak, egy dolog állandó maradt a torna során: K'Sante az elsődleges pick/ban hős.

Ő rendelkezik a legmagasabb tiltási/választási aránnyal az összes hős közül, de nem kell a statisztika mögé bújni, hogy észrevegyük mennyire kiemelkedő, ugyanis nagyon látványos klipek készültek róla. Ez egyebként hatalmas fejlődést jelent. Ugyanis K'Sante győzelmi aránya a megjelenéskor nem volt valami fényes. Persze néhány nap után ez is elindult felfelé, de még mindig nem lépte át az 50%-os küszöböt. Legalábbis a profi játékon kívül. Ugyanis az ő kezükben Nazumah büszkesége félelmetes fegyver. Az alábbi klipben ezt HOYA tökéletesen példázza.

Önmagában már a szólógyilkosság is lenyűgöző. De ha emellé figyelembe vesszük, hogy az MSI-győztes Bin volt az áldozat, aki egy abszolút meta-hőst játszik, még inkább leesik az állunk. HOYA mindig is erős egyéni teljesítményt nyújtott, és az évek során voltak kiemelkedő pillanatai, de ettől még egészen váratlan, hogy ilyen hatalmas különbséggel rendelkezzen egy Bin kaliberű játékos ellen.

A profik és magas szintű játékosok kreatívak lettek K'Santeval. Új technikákat és mechanikákat találtak, amivel még hatékonyabbá vált a hős. A fenti klipben például zseniális meglátás volt, hogy úgy menekült el chaomeng a halál elől, hogy Wukong klónját ultizta át a falon. Kíváncsian várjuk, hogy K'Sante jövőre is fent tudja-e tartani ezt a dominanciát, és meghatározó tagja lesz-e a profi metának akár Ázsiában, akár az LEC-n belül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál K'Santéval játszani?