2014 egyik legjobb játéka az Epic Games mai ajándéka

2014 egyik legjobb játéka az Epic Games mai ajándéka

A mai ajándékot 2013-ban a legjobb lövöldözős játék címére is jelölték!

Alaposan rákapcsolt az Epic Games Store, persze mi ennek csak örülünk. Zsinórban a 10. ajándékot adja a közösség, a 10. ingyenes játékot, erre a neves alkalomra pedig nem is találhattak volna jobb programot. Aki lubickolt a boldogságban az utóbbi napok játékaitól az most fog csalódni, hiszen a legfrissebb ajándék nem más, mint a Metro Last Light Redux!

Metro Last Light Redux

A nagy sikerű Metro sorozat még 2010-ben indult, a második rész, a Last Light pedig 2013-ban jelent meg. Ám most nem a 'sima' Last Lightot kapjuk ajándékba, hanem a Redux, azaz a felújított kiadást. Szebb fények, élesebb árnyékok, felturbózott textúrák... a Redux kiadás jóval szebb látványt és stabilabb teljesítmény hoz, mint az alap, ugyanakkor annak minden neves elemét megtartotta. 

Remek a történet, magávalragadó a hangulat, kiváló a gunplay. Egy mára már klasszikusnak mondható remekmű a mai ajándékunk, amit izgalmas és lehengerlő az első perctől kezdve az utolsóig. Az FPS-szerelmeseknek, illetve a posztapokaliptikus világok kedvelőinek a Metro Last Light Redux egy kötelező darab, főleg ha ingyen van, mint most.

A Metro Last Light Redux holnap délutánig, azaz december 15. 17:00-ig szerezhető meg ingyenesen az Epic boltjából.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!