Négy kihagyhatatlan karácsonyi témájú Fortnite-pálya

Négy kihagyhatatlan karácsonyi témájú Fortnite-pálya

Itt az ideje elmerülni az ünnepi hangulatban.

Ha már itt a karácsony, érdemes kihasználni a Creative által nyújtott lehetőségeket, és belevetni magunkat a különféle tartalomgyártók által létrehozott pályák felfedezésébe. Számos olyan alkotás van, melyek a karácsonyi hangulatot hivatottak megidézni, hogy a játékban is átélhessük az ünnepeket. Ezekből szedtem össze alább négyet, így közöttük mindenki találhat kedvére valót.

 Find and Escape 

Az ünnepi hangulatú városban kell kutatnunk a kijárat után, hogy végül szabadon távozhassunk. A következő kóddal próbálhatjátok ki: 5550-5698-0938

 The Forge 

Minden erőnkkel azon kell dolgoznunk, hogy a tűz ne aludjon ki, és így ne jelentsen ránk nézve fenyegetést, az érkező hóvihar. A 2987-7831-5292-es kóddal léphettek be.

 Snow Build 

Ez egy Zero Build Zone Wars, ahol csapatosan küzdhetünk meg egymással a téli pályán. Ha most is gyakorolnátok, üssétek be a következő kódot: 0533-5908-3198

 The Merry Prop Hunt 

A The Merry Prop Hunt egy tökéletes karácsonyi pálya, ahol 2-16 játékos vehet részt. Vagy az átalakult játékosokat kell keresned, vagy el kell rejtőznöd, attól függ, hogy melyik oldalon állsz. A 0762-4047-5207-es kóddal azonnal le is tesztelhetitek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szereted a karácsonyi pályákat?

  • 40 %
  • 60 %