FIFA 23: Öt játékos, akiket illene frissítenie az EA-nek

FIFA 23: Öt játékos, akiket illene frissítenie az EA-nek

Fantasztikus teljesítményeket láthattunk az első félévben.

Pár nap és vége van 2022-nek. Ez persze a FIFA 23-ban nagy törést nem jelent, a szezon és vele együtt a promók robognak tovább. Ennek ellenére egy pillanatra megállhatunk, hogy visszanézzük, milyen top teljesítményeket tartogatott nekünk az idény első fele. Vannak játékosok akik olyan őszt pakoltak le az asztalra, hogy megérdemelnének némi statfrissítést. Elhoztunk nektek 5+1 ilyen futballistát.

Lionel Messi

Elsőre furcsa lehet, hogy egy 91-es játékoson mit kell fejleszteni. Azonban a legfrissebb játékban senki sem rendelkezik 91-es OVR ratingnél jobbal. Az argentin azonban remek idényt fut és mellé világbajnok is lett, így megérdemelhet egy frissítést. Bár tény, hogy csapattársa, a vb-döntőn mesterhármast (és egy büntetőt) szerző Kylian Mbappé is mellé kerülhetne.

Ousmane Dembélé

A Barcelona francia szélső Xavi irányítása miatt kivirágzott. Bár a francia válogatottban talán nem nyújtott olyan teljesítményt, mint klubjában, összességében remek szezont fut. A korábbi évekhez képest nagy az ugrás, így talán 84-ről 85-re lehetne emelni az OVR ratingjét.

William Saliba

Szerintem nyugodtan állíthatjuk, hogy az idény meglepetéscsapata az Arsenal. Mikel Arteta együttese fantasztikusan szerepel és vezeti az angol pontvadászatot. Ennek egyik kulcsfigurája William Saliba. A védő mindössze 80-as OVR ratinggel rendelkezik, ennél akár 3-4-gyel is kaphatna jobbat. Persze nehéz egyet kiemelni, mert Saka, White, Xhaka és Zinchenko is remekel például. Nehéz nem a londoniaknak szurkolni a bajnokságban, feltéve, ha nem vagyunk City- vagy Tottenham-szimpatizánsok.

Miguel Almirón

Újabb felfedezett. A Newcastle is szárnyal, harmadik helyen állnak a Premier League-ben, köszönhetően a paraguayi remeklésének. Annál biztosan jobb, minthogy 78-as értékeléssel rendelkezzen. Még a 83-at sem sajnálnánk tőle. Az ő példája tökéletesen megmutatja, hogy milyen, ha egy futballista a megfelelő edzővel dolgozik a számára előnyös rendszerben.

Niclas Füllkrug

Nem csak a PL-ben találunk kiemelkedő teljesítményeket. A Werder Bremen támadója 29 évesen berobbant a köztudatba, kétszer is a hónap játékosa lett már a német élvonalban. Nem csoda, 14 fellépésén már 10 találatnál jár. A 75-ös OVR rating méltatlan ehhez a teljesítményhez, Almirónhoz hasonlóan még egy 83-as értékelés sem lenne föltől elrugaszkodott.

+1 Erling Haaland

Nagyon nehéz amellett elmenni amit a norvég művel. Idáig sem nagyon voltak rá jelzők, már Salzburgban és Dortmudban is zsákszámra hordta a gólokat, de amit Manchesterben látunk, már tényleg hihetetlen. 14. mérkőzésén lőtte meg 20. találatát a világ legerősebb bajnokságában. A lengthy meta talán legnagyobb győztese volt a játékban, így a FIFA 23-ban is tudtuk vele hozni ezeket a számokat, mégis úgy gondolom 88-nál jobbat érdemel, simán a 90-es klub tagjának kellene lennie. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!