Siess, most ingyenes a Dishonored 2!

Siess, most ingyenes a Dishonored 2!

Na ezt érdemes behúzni, az utóbbi évek egyik legjobb singleplayer játéka került most terítékre.

Furcsa helyzet állt elő ma, hiszen bár az ajándékoknak és az ingyenes játékoknak örülünk, ma lehet, hogy több helyről kapjuk majd ugyanazt. Persze, ha mindig olyan minőségű játékokat kapnánk, mint amire ma esély van, nem panaszkodhatnánk. Hiszen az Arkane Studios egyik legjobb szériájáról, a Dishonoredről van szó!

Az tuti, hogy ma délután valamelyik Dishonored-játékot kapjuk majd ajándékba az Epictől, csak azt nem tudjuk még, hogy pontosan melyiket. Az első két részen kívül a kalapban van még a Dishonored: Death of the Outsider címre hallgató kiegészítő is, ami 2017-ben jelent meg, egy évvel a Dishonored 2 után. Reméljük, hogy inkább ez a kieg tűnik majd fel az Epicnél vagy pedig az első rész, mivel a második most ingyenes a Prime Gamingen.

Jó, jó, tudjuk, a Prime Gaminghez előfizetés kell, de azt is pontosan tudjuk, hogy a 7 napos próbaverzióval a fizetés könnyen elkerülhető, az adott játékot pedig így ingyen szerezhetjük meg. A Dishonored 2-re pedig érdemes lecsapni! Bár nem ütött akkorát, mint elődje, egy közel hibátlan játékról van szó, ami tökéletes választás a lopakodós, sztoriorientált singleplayer kalandok kedvelőinek. Nem árt azonban sietni, a Prime Gaming ajánlata csak további 34 napig áll.

Már ami a Dishonored 2-t illeti, hiszen mellette több más játék is feltűnt az ingyenesen megszerezhető kínálatban, ezek pedig 2023 teljes egészében rendelkezésünkre állnak majd. A Prime Gaming friss kínálatát itt találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!