Több űrcsata, több mandalóri és több meglepetés – The Mandalorian 3. évad

Több űrcsata, több mandalóri és több meglepetés – The Mandalorian 3. évad

Hamarosan visszatér Grogu és Din Djarin!

Az utóbbi években láttunk jobb és rosszabb produkciókat is ki gördülni a Star Wars garázsából. Ami az egész estés mozifilmeket illeti, hát... inkább hagyjuk is, azt a trilógiát felejtsük el. Inkább örüljünk annak, hogy animációs fronton és az élőszereplős sorozatok között hasít a Star Wars és már nem csak a jól bevált receptet követik az egyes darabok, hanem igenis bátran hoznak új stílust a világba. Engem például lenyűgözött az Andor, számomra minden idők legjobb élőszereplő Star Wars produkciója, még az eredeti trilógiát is megelőzi az én toplistámon.

Jövőre pedig még több izgalmas Star Wars projekt ölt majd alakot, köztük a nagy sikerű The Mandalorian 3. évadjával. Még szeptemberben megkaptuk az új évad első előzetesét, a hangulat pedig továbbra is hibátlan, akárcsak a látvány, mi már tűkön ülve várjuk Din Djarin és Grogu következő kalandjait.

A napokban Sao Paulo ad otthont a 2022-es CCPX-nek, ahonnan kaptunk már Indiana Jones 5 és Guardians of the Galaxy vol. 3 előzetest is. Természetesen az Expó része a The Mandalorian is, amiről Jon Favreau (a széria atyja) szűkszavúan csak annyit mondott: „több űrcsata, több mandalóri és több meglepetés."

Ám ami még ennél is fontosabb, hogy végre bejelentették a 3. évad premierének dátumát. Nem kell már sokat várnunk, a The Mandalorian 3. évada 2023 március 1-jén debütál a Disney+ kínálatában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!