Aaron vezetésével alakulhat meg a Rapid Ninjas CS:GO-csapata?

Aaron vezetésével alakulhat meg a Rapid Ninjas CS:GO-csapata?

Új magyar CS:GO-csapat van alakulóban, méghozzá nem is akárkikkel!

Felemás volt az év vége a magyar CS:GO számára. Egyik szemünk sírt, a másik nevetett. Közhelyek durrogtatása helyett azonban inkább röviden összefoglaljuk, hogy egyrészt rendkívül boldogok voltunk, hiszen torzsi történelmi magyar sikert ért el a profi CS:GO legrangosabb versenyén, az IEM Rio Majorön. Erről hazaérkezése után ő maga mesélt nekünk.

Másrészt pedig eljött a december, amikor sorban jöttek az oszlások. Felbomlott az Illés Akadémia Spirit, a Budapest Five, az ONYX és az a Cowana is, ahol kolor játszott már hónapok óta. Úgy tűnik azonban, hogy nincs megállás, mindig fel kell állni a földről és a srácok fel is állnak. A magyar közösségen belül ugyanis elterjedt a pletyka miszerint új csapat van alakulóban, ismert arcokkal és a Rapid Ninjas zászlaja alatt.

A hazai VALORANT-közösségben már bizonyított org úgy tűnik, hogy a CS:GO felé kacsintgat és be kell valljuk, ha tényleg megtörténik a csapat megalakulása, akkor meglehetősen impozáns nevekkel indul majd útnak az alakulat. Alighanem Aaron vezeti majd az ötöst, bár erről ugye hivatalos információk még nem érkeztek, mellé olyan már-már hazai veteránok csatlakozhatnak, mint bodito, kolor és kamion, és hogy meglegyen a fiatalos hév és lendület is (nem mintha a többiek már nagyon benne lennének a korban) msN teszi majd teljessé a csapatot.

A Rapid Ninjas VALORANT felállása januárban ünnepli majd első születésnapját, igazán menő lenne, ha a jeles alkalom napján akár a CS:GO-csapatot is bejelentenék. Persze ezek egyelőre pletykák, de mi bízunk benne, hogy valóban létrejön majd a csapat és 2023-ban minél több versenyen szurkolhatunk majd nekik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!