Rettegést keltő videókon az Amnesia: The Bunker fegyver- és tárgyhasználata

Jön a széria negyedik része és úgy tűnik teljesen egyedi élményt igyekszik majd nyújtani a rettegni vágyóknak.

Alig egy hónapja jelentette be a Frictional Games az új Amnesia epizódot és legnagyobb örömünkre azóta már konkrét játékmenet videókkal is megajándékozták a rajongókat.

A fejlesztőbrigád 2010-ben indította útjára az új stílusú horror játékát, a The Dark Descent után aztán jött A Machine for Pigs, majd 2020-ban a Rebirth alcímet jegyző fejezet. A brutális akciójelenetek és az összevissza mutálódott szörnyeket ledarálásán túl ezekben az alkotásokban az adott helyszíneken tapasztalható feszültség és rettegés jelenti az igazi horrort. Meglepően jól fogadták a játékosok a korábbi részeket, Metacriticen például a Rebirth és a The Dark Descent is 80 feletti pontszámot kapott, de A Machine for Pigs is 72-ig jutott, ami nem rossz teljesítmény egy ilyen trilógia esetében.

A negyedik epizód viszont ismét egy kicsit más lesz. Az Amnesia: The Bunker egészen az első világháborúig repíti vissza a játékosokat, és nem meglepő módon egy bunkerben zajlik majd az események nagy része. A főszereplőt, egy francia katonát alakíthatunk majd és a legjobb az egészben, hogy a The Bunker jó része véletlenszerűen generálódik, így minden egyes végigjátszás vagy próbálkozás alkalmával az újdonság erejével hat. Erről pontosabb információt még nem tettek közzé a fejlesztők, de néhány rövid szösszenetben már megmutatták mire is számíthatunk. Az alábbi kis videókban látható, hogy a legtöbbet tárgyat felhasználhatjuk majd az előrejutás érdekében:

1. klip

2. klip

3. klip

A The Bunker elvileg 2023. márciusában érkezik PC-re és konzolokra egyaránt. Neked hogy tetszik az új Amnesia játék eddig?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!