Akciófigyelő: Zárd le az évet ezzel az ingyenes horrorjátékkal!

Akciófigyelő: Zárd le az évet ezzel az ingyenes horrorjátékkal!

Horrorrajongók figyelem, örökre megmarad ez az ingyenesen behúzható játék.

Az Epic Games Store-on befejeződött a nagy ajándékosztás, ahogy hamarosan a Steamen is becsukódnak a téli akciók ablakai. Nem kell azonban aggódni, ugyanis 2022 utolsó és 2023 első napjaira itt van még egy ingyenes videójáték, amellyel ezúttal a GOG.com kedveskedik neked. Csak limitált ideig érhető el ez az ajánlat, ezért mindenképpen nyúlj rá még ma egy regisztráció, majd hírlevélre történő feliratkozás után. A Daymare: 1988 egy valódi horror, amely ugyan az indie kategóriát erősíti, ettől függetlenül helye van a gyűjteményben.

Daymare: 1998

A hardcore játékosoknak készítette az Invader Studios és a Destructive Creations, All in! Games a Daymare: 1998-at. Kizárólag egyjátékos módban lehet harcolni az elég undorítóan hörgő zombikkal, valamint szintén magadra vagy utalva, amikor feladványokat állít eléd a program. A történetet különböző nézőpontokból, szemszögekből tekintheted át, így jöhetsz rá arra, hogy valójában mi is történt valójában. A '90-es évek elemeit próbálták több-kevesebb sikerrel átemelni ebbe a játékba a fejlesztők, így számíthattok rengeteg visszautalásra a gaming hőskorára. A grafikáért és effektekért az Unreal Engine 4 motorja felel, így a látványra és az explicit megoldásokra úgy összességében nem lehet panasz.

Egyetlen kattintással megszerezheted az ingyenes játékot, csak bökj ide!

A Daymare: 1998-at január 2-án 15:00-ig adhatod hozzá a GOG.com könyvtáradhoz, érdemes tehát sietned, nehogy lemaradj az ajánlatról!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te éltél már 1998-ban?