A Fallen Order főszereplője a valóságban is megszerezte a fénykardját

A Fallen Order főszereplője a valóságban is megszerezte a fénykardját

Reméljük, hogy Calt és a kardot viszontláthatjuk majd a Fallen Order 2-ben is.

A 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order az egyik, ha nem a legjobb Star Wars játék, ami valaha készült. Cal Kestis történetét csaknem hibátlan formában mesélték el, a rajongók pedig alig várják már, hogy végre bejelentsék a folytatás.

Az biztos, hogy a Respawn már dolgozik a következő Star Wars Jedi játékon, de hogy az Fallen Order 2 vagy valami más lesz-e, az egyelőre rejtély. Valószínűleg május 4-én mindenre fény derül majd.

Addig is újra elővehetjük az első részt, újra átélhetjük a Cameron Monaghan (Shameless,Gotham) alakította Cal rögös útját. Apropó Cameron Monaghan, a színész a napokban a valóságban is megszerezte fénykardját, a rajongók ugyanis azt szavazták meg, hogy Cal Kestis kardja legyen a következő, ami megtekinthető és kipróbálható a Star Wars: Galaxy's Edge parkban.

A galériáért kattints a képre!

Természetesen a színész is részt vett a bemutatón, elvégre csak a saját karakterének kardjáról van szó. Mi tagadás, mutatós darab, a középen kettévágott fénykard elképesztően jól mutat a valóságban is, a legtöbb rajongó bármit megadna azért, hogy egy ilyen pihenjen otthon a polcán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!