Alighanem ez az egyik legbetegebb mod a Marvel's Spider-Manhez

Alighanem ez az egyik legbetegebb mod a Marvel's Spider-Manhez

A modder lehet túllőtt egy kicsit a célon ezzel a munkájával.

Óriási hírrel szolgált a Sony akkor, amikor bejelentették a Marvel's Spider-Man PC-s változatát, hiszen az egyik, ha nem a legjobb szuperhősös alkotásra végre lecsaphatott egy újabb közösség is. A másik, amit rögtön tudni lehetett, hogy a modderek nem fogják kímélni ezt a játékot sem és alig várják, hogy megvalósíthassák „kreatív” ötleteiket.

Nem is kellett sokat várni és azonnal elkezdték gyártani a vadabbnál vadabb modokat a Pókember játékhoz, melyek között vannak érdekesek és viccesek is. Korábban már beszámoltunk nektek róla, hogy akár Fekete Macskával vagy magával a karakter megalkotójával, a néhai Stan Leevel is hálóhintázhattok a virtuális New Yorkban. Viszont egy Saphire nevű programozó megalkotott egy nagyon nem hétköznapi skint póki számára. A Become Uncle Ben mod nem igazán azt takarja, mint amire sokan számítanának. Ugyanis nem Peter nagybácsija elevenedik meg a képernyőn, ha ezt a kiegészítőt felrakjuk, hanem a játékban is fellelhető sírkövével kalandozhatunk.

Persze lehet, hogy ezt egyesek viccesnek találják, de azért valljuk be, már most sokan felemelték a hangjukat a mod ellen, mert úgy érzik ez inkább illetlen és gyalázatos, mintsem humoros. Azért valljuk be egy felhőkarcolók között lengedező sírkő elég groteszk látvány amelyet, hogy talán épp ez adja a humor forrását is egyben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is túl durva ez a mod?

  • 88 %
  • 13 %