Minden új Star Wars sorozat, ami 2023-ban érkezik

Minden új Star Wars sorozat, ami 2023-ban érkezik

Nincs megállás a Star Wars-vonaton, 2023-ben is sok új produkció láthat majd napvilágot!

2023 rengeteg új Star Wars tartalmat hoz majd. Nemsokára megjelenik a Jedi: Fallen Order folytatása, a Survivor és bízzunk benne, hogy a Ubisoftnál készülő Star Wars-játék is megmutatja majd magát idén. Ami pedig a mozikat és a TV-képernyőket illeti, hát ott sem kell majd unatkoznunk. Bár az egész estés Star Wars filmek még mindig a levegőben lógnak, sorozatokból nem szenvedünk majd hiányt!

Jöjjenek hát 2023 Star Wars szériái és azok a produkciók is, melyeknek egyelőre nincs megjelenési dátuma.

Star Wars: The Bad Batch 2. évad - 2023. január 4.

Van egy jó hírünk a széria rajongóinak, 3 nap és folytatódik a Clone Force 99 sztorija. Még mindig a Birodalom felemelkedésének hajnalán járunk majd, főszereplőink még mindig helyüket keresik majd az új világrendben, miközben az már tuti, hogy a 23. évadban feltűnik majd egy wookiee Jedi is!

The Mandalorian: 3. évad - 2023. március 1.

Nem kell már sokat várnunk Din Djarin és Grogu kalandjainak folytatására sem. A The Book of Boba Fettben láthattuk, hogy Grogu a Luke által felkínált fénykard helyett Mandó ajándékát választotta, az évad végén pedig már újra együtt hajóztak el a Tatooine-ról. A 3. évad jó eséllyel Mandalore és annak visszafoglalása, Bo-Katan és a Dark sbaer körül forog majd, de persze reméljük, hogy minél többet tudhatunk majd meg Mandó és Grogu múltjáról is.

Young Jedi Adventures - 2023 tavasza

Szerencsére a legfiatalabb korosztályban is sok a Star Wars rajongó, így nekik is kedvezni kell. Ez talán elriasztja az átlagos nézőt, hiszen a Young Jedi Adventures is egy kifejezetten gyerekeknek szóló animációs sorozat lesz, de ne felejtsük el, hogy a High Republic érában járunk majd, amit mindenféleképpen izgalmas lesz látni, akkor is, ha a körítés sokkal barátságosabb lesz a megszokottnál.

Star Wars: Visions - Volume 2 - 2023 tavasza

A Visions sem az a show volt, ami elnyerte az átlagos Star Wars kedvelők tetszését, hiszen maga a széria sem átlagos. Aki viszont megnézte és bejött neki, az azóta is imádja a szériát és epekedve várja a másodi kfelvonást, amiről egyelőre semmit, de tényleg semmit nem árultak el, azt leszámítva, hogy 2023 tavaszán érkezhet a Disney+ kínálatába.

Star Wars: Ahsoka - valamikor 2023-ban

Ha van karakter, akit egyszerre gyűlölök és imádok, akkor az Ahsoka. Az az Ahsoka, akit a Clone Wars 80%-ában láttunk egy esetlen, szerintem egyáltlaán nem a képbe illő, idegesítő gyerek, akivé érett azonban, az már egy olyan karakter, akinek igenis helye van a Star Wars univerzumban. 2023-ban ő is spin-off sorozatot kap, ami a The Mandalorian korában játszódik majd, tehát annak lehetünk majd tnaúi, ahogy Ahsoka Thrawn admirális után kutat. Pontos premierdátuma még nincs, de a 2023 ősze erős tipp lehet.

Star Wars Skeleton Crew - valamikor 2023-ban

A Jude Law-val készülő élőszereplős sorozatról sem tudunk még sok mindent. Az tuti, hogy a Jedi visszatér után, a Birodalom bukásának idején járunk, a sztori pedig leginkább fiatalokra, tizenéves gyerekekre fókuszál majd. Hogy pontosan miként, hogy a galaxis melyik részén, az egyelőre rejtély. Reméljük tényleg megérkezik még idén a sorozat és akkor mindenre fény derülhet majd.

Persze itt még nem áll meg a tudomány. Sok-sok egyéb projekt is van, amiről tudjuk, hogy már készül vagy csak azt, hogy tervezik, ám ezekhez egyelőre semmi információ és megjelenési lehetőségek sem állnak rendelkezésünkre. Hiszen gőzerővel készül már a fantasztikus Andor 2. évada, de már javában forog az Acolyte című sorozat is, ami a KotoR-érában játszódik majd és persze ott vannak az olyan filmek, mint például Taika Waititi Star Wars filmje, amiben bízunk, hogy megvalósulhat majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!